Falon át láthatjuk csapattársainkat a Call of Duty: Modern Warfare-ben!

Falon át láthatjuk csapattársainkat a Call of Duty: Modern Warfare-ben!

Mini-map helyett jöhet az "iránytű", de a legális "wh" is bekerült a játékba.

A 2019-es Call of Duty: Modern Warfare körüli lufi egyre csak telik levegővel, de még mindig nem durrant ki. A sorozat, vagy csak egyszerűen az akciójátékok rajongóiért mindent megtesz az Infinity Ward, igaz a legutóbbi döntésükkel többen nem értenek egyet. Az új CoD multiból egyszerűen kivették a mini-mapot, cserében falon át figyelhetjük, ahogy csapattársaink teszik a dolgukat. Ez a két pont volt, ami megosztotta a közösséget és azonnal elkezdtek záporozni a kritikát a fejlesztők felé.

Az egyik érv a mini-map mellett, hogy segíti a kemperek és sniperek elleni harcot, miközben a taktikázásnak is nagyobb teret enged. A mini-map kivétel mellett is voltak hangok, szerintük a "Skyrim iránytűjéhez" hasonló megoldás segíthet abban, hogy a játékosok jobban figyeljenek a térképen minden apró mozgásra, ami összességében jobban kiemelni kompetitív szinten a különbséget a jó, és a még jobb csapatok között.

Az IW megerősítette, hogy nem egy hatalmas körvonal lesz majd a képernyőnk közepén, hanem csak egy kis indikátor és egy halvány jelzés a társunk körül. Valószínű néhány tucat meccs után könnyedén meg lehet majd szokni ezt az újdonságot. Érdekes lesz látni majd élesben ezt a különös körvonalas és iránytűs rendszert, de még odébb van a megjelenés. Október 25-ig várhatóan még több részlet derül majd ki az idei év egyik, ha nem a legjobban várt FPS-éről.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!