#Removethemech - A profik, a csapatok és a streamerek is kiakadtak a BRUTE miatt

#Removethemech - A profik, a csapatok és a streamerek is kiakadtak a BRUTE miatt

Úgy néz ki nem csendesedik a panaszáradat, már az e-sport csapatok is azt követelik, hogy vegyék ki a túl erős robotot.

Azt most már ki lehet jelenteni, hogy a BRUTE nem volt az Epic legjobb döntése. Az augusztus 1-én érkezett frissítésben már ott volt a harci robot és a közösség már azóta sír, teljesen jogosan, hogy túl erős. A panaszáradat nem újkeletű dolog, sokszor van olyan, hogy egy játékos kiakad mert valami nem úgy történik, ahogy szeretné. De a legtöbbször a hiszti általában gyorsan elcsendesedik. Viszont a BRUTE esetében ez nincs így, sőt a történet tovább fodrozódik. 

Az első körben nyilván a Reddit, meg a különböző játékos fórumok voltak tele a negatív visszajelzésekkel, de nem sokkal később már a streamerek és profi játékosok is elkezdték kiönteni a bánatukat a közösségi platformokon.

Sőt, Dr. Lupo még azt is kiírta, hogy hagyja a fenébe a játékot, mert egyszerűen nem poén, amikor letarolják az embert a mechák.

A közösségi trendet pedig már a csapatok is megtalálták és egyemberként tiltakoznak az ellen, hogy ez határozza meg a játék e-sport oldalát.

A cikk megírásának pillanatában nagyjából 16.000 olyan bejegyzés született, amiben ott van a #Removethemech szlogen. Ilyet egyébként láttunk már. A közösség akkor az Infinity Blade miatt akadt ki, ismét teljesen jogosan. A különbség az akkori helyzet és a mostani között, hogy az Epic akkor 3 nap után kivette a fegyvert, de most már bejelentette, hogy egyelőre bennhagyják, de még nem is nagyon nerfelnek a roboton. 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!