Mega Mall is átalakulhat hamarosan, egy újabb Rift Beacon jelent meg a területén

Mega Mall is átalakulhat hamarosan, egy újabb Rift Beacon jelent meg a területén

Az eszköz, amely Neo Tiltedet is Tilted Townná varázsolta, most Mega Mall utcáin tűnt fel.

A tizedik szezon időutazásos, időtöréses, megállt idős témája roppant érdekes, az Epic Games-nek sikerült tökéletesen megfognia ezt a vonalat, ugyanis a régi játékosok nagy örömére akár több régi területet is visszahozhatnak majd. Korábban már volt egy feltételes lista arról, hogy mely területek jöhetnek vissza, a szezon előrehaladtával pedig megerősítést kaphatunk majd erre a kérdésre.

Neo Tilted már átalakult a szezonban, az eheti Content Update során a város vadnyugati hangulatot öltött magára, ahol többek között nem lehet sem építeni sem rombolni. A régi stílusú városka érkezésének azonban volt egy előfutára, nem sokkal a patch előtt egy Rift Beacon kapcsolt be a területén, amely megnyitotta azt a Riftet, ami jelenleg is biztosítja köré az időburkot.

Nemrég ugyanilyen szerkezet kezdett el épülni Mega Mallban is, már bárki megtekintheti a város utcáján.

A következő frissítés -ami várhatóan ismét egy nagyobb patch lesz- kedd, szerda magasságában érkezhet, ekkorra talán már ez a szerkezet is aktív lesz. Mega Mall helyén nemrég még Retail Row állt, ám erről a városról nem volt szó korábban, hogy visszatérhet, vagy átalakulhat, így kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni belőle.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!