King Krush hátán Legendig - Highlander Hunter bemutató

King Krush hátán Legendig - Highlander Hunter bemutató

Bemutatjuk a ladder egyik legjobb, de abszolút legérdekesebb Hunter deckjét.

A Hearthstone új kiegészítője még csak a héten startolt el, de máris rengeteg érdekesebbnél érdekesebb pakli látott napvilágot, és talán az összes közül a Highlander deckek a legszórakoztatóbbak. Hasonló paklikban eredetileg a League of Explorers hősei miatt gondolkoztak a játékosok, majd Zephrys the Great megjelenésével egyértelművé vált, hogy helyet kaphatnak a metában a harminc különböző lapból álló pakli koncepciók.

Liammega's Legend #109 Highlander Hunter

Kód: AAECAR8e+wG1A4cEyQSuBpcIxQjbCf4MmPACnvACgPMC8PUCtPYCh/sC9v0CoIADp4IDm4UDoIUD5pYD8pYD+ZYDtpwD/KMD5aQDn6UDoqUDpqUDhKcDAAA=

A legnépszerűbb Highlander Hunter az első napokban megjelent Liammega-féle összeállítás, de azóta megjelent pár eltérő verzió, amiket a cikk végén megtaláltok. Alapjukban természetesen megegyeznek, de néhány eltérés azért van, így például az egyikben helyet kap a Wild Bloodstinger és a Scarlet Webweaver is.

A Highlander Hunter pakliknál jó esetben a kezetekben lesznek a szükséges lapok, és onnantól már adják magukat a szituációk. A kezdőkézbe érdemes megtartani a Mecharoot, az Animal Companiont és a Secretek közül a Rat Trapet, a Saviors of Uldum lapok közül pedig a Hyena Alpha parádés tempót teremthet.

A pakli a Mech vonalon is lavírozgat. A végjátékban nagyot szólhat a Mechanical Whelp és a Necromechanic összekombózása, amit a mérkőzés alatt sajnos csak egyszer-kétszer tehetünk meg. Ha sikerül a Mechanical Dragonra rámagnetizálni Zilliax-ot, akkor egy egészen korrekt mennyiségű HP-t is visszatölthetünk, -de erre persze hosszútávon nem lehet építeni.

Végül, de nem utolsó sorban a Sandbinderrel Zephrys vagy Siamat kerül a kezünkbe, és mindkettőre igaz, hogy a legtöbb szituációhoz perfektül idomulnak. Ha pedig minden kötél szakad, akkor Zul'jinnal még hajrázhatunk egy nagyot, visszahívva a felhasznált Secreteket és az 5/5-ös bestiákat.

További Highlander Hunter paklik

J4CKIECHAN's Legend Top 200 Highlander Hunter

Kód: AAECAR8engG1A8cDhwTJBN4FrgbFCNsJ7Qn+DJjwAp7wAoDzAqCAA6eCA5uFA6CFA/WJA6KKA+aWA/mWA56dA7uhA/yjA+WkA5+lA6KlA6alA4SnAwAA

Rdu's Highlander Hunter

Kód: AAECAR8engGoArUDxwOHBMkEuwWuBpcIxQjbCe0J/gyY8AKggAOnggObhQOghQPmlgP5lgO+mAOenQOloQO7oQPpogP8owOfpQOipQOmpQOftwMAAA==

Te próbáltad már valamelyik Highlander Hunter paklit?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!