Dropok, Pick'Em Challenge, matricák és Viewer Pass - Bemutatták a StarLadder Major extra tartalmait

Dropok, Pick'Em Challenge, matricák és Viewer Pass - Bemutatták a StarLadder Major extra tartalmait

Megérkeztek a matricák és az új Viewer Pass is!

Többször elmondtuk már, de tényleg pár nap és itt van 2019 második Major tornája, a CS:GO legrangosabb versenye, ahol a legnagyobb csapatok küzdenek majd meg egymással, közel három héten keresztül. Az összdíjazás ezúttal is 1 millió dollár, a mezőny viszont egészen frissnek hat, sok új játékos, sőt, egész csapatok is vannak, akik Berlinben játsszák majd életük első Major versenyét.

Már csak az utolsó simítások vannak hátra a kezdésig, így a Valve is megjelentette végre az ilyenkor szokásos extrákat, nézzük is, hogy miket kapunk a 2019-es berlini StarLadder Majorhöz.

Matricák

Ezúttal sem maradhattak el a játékosok és a csapatok matricái. Nekem személy szerint sokkal jobban tetszenek, mint a katowicei matricák, igaz némelyik aláírás nagy elfedi a háttérben lévő csapatlogót. Vannak köztük érdekes darabok, amiket érdemes lehet behúzni és megtartani, hátha fel megy majd az áruk. Ilyenek például azok a matricák, amik első Majorüket teljesítő játékosok-e, egy oBo matrica nálam például kötelező vétel lesz, de akár azzal is számolhatunk, hogy akár az utolsó matricája is lehet ez egyes játékosoknak, például GeT_RiGhT-nak.

Az éles szeműek kiszúrhatták, hogy ott van a többiek között egy DeadFox matrica is. Bence sajnos nem fog játszani a Majorön, de hála a HR trükközésének, megtarthatták a Katowicében megnyert berlini helyüket, így DeadFox is megkapta a saját matricáját. A kérdés, hogy vajon a körülmények tudatában, Bence megkapja-e majd a pénzét az eladásokból?

a képre kattintva megnyílik a galéria, ahol megnézhetitek a többi játékos matricáit is

Viewer Pass

Megismerhettük a játék második Viewer Pass-át is az éjszaka. Igaz sok újdonságot nem tartalmaz, aki megvette a Pass-t a lengyel Major idején, annak minden ismerős lesz. Újra lesznek majd küldetések és persze Pick'Em Challenge is, megkapjuk a Major érméjét is, amit ezúttal is a feladatok teljesítésével turbózhatunk fel, hozzáférést kapunk a Steam.tv szolgáltatáshoz, így akár ott is követhetjük majd a meccseket, de ami talán  a legfontosabb, hogy szuvenír ládákat ezúttal is csak a Viewer Pass tulajdonosok szerezhetnek majd.

Egyelőre még sem a matricák, sem a Viewer Pass nem került be az Áruházba, de minden bizonnyal még a héten megkapjuk majd őket egy patch formájában. Ha követjük az eddigi sormintát, akkor magyar idő szerint, csütörtök hajnalban számíthatunk a frissítésre.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!