Erőrangsor a SoU első hetében - Rank 1 és Rank 5 között a Combo Priest az etalon!

Erőrangsor a SoU első hetében - Rank 1 és Rank 5 között a Combo Priest az etalon!

Az első hét statisztikái alapján Rank 1 és Rank 5 között a Combo Priest a tökéletes választás.

A Saviors of Uldum kiegészítő startja óta eltelt egy hét, így épp itt az ideje vetni egy pillantást a HSReplay legfrissebb regionális erőrangsorára, ami ezúttal közel egy millió lejátszott mérkőzés alapján került összeállításra Rank 1 és Rank 5 között. A legmeglepőbb, hogy mindhárom szerveren toronymagasan vezet a Combo Priest, de az is érdekes, hogy egy Druidot sem látni a mezőnyben.

Ugyan szó sincs arról, hogy temetni kellene a Control Warriort, hiszen az összesített adatok alapján továbbra is Garrosh SoU lapokkal teletűzdelt deckje a legnépszerűbb és legerősebb a ladderen, csak épp Rank 1 és Rank 5 között a Combo Priest egy kicsit nagyobbat ment.

Yumura97's Legend #2 Combo Priest

Kód: AAECAa0GAtD+AqmlAw74AuUE9gfVCKUJ0QrSCvIM9wz7DOX3Aq+lA9KlA4SoAwA=

A pakli tulajdonképpen 50% körüli győzelmi arányt csak a Hunter és a Warrior ellen hoz, minden más ellen pedig tartja a 60%-ot, sőt a Shaman, a Druid és a Paladin ellen a 70%-ot is.

Az európai ladder legjobbjai

A Saviors of Uldum megjelenésével egy gyűjtőcikkben elétek tártuk az első nap legjobb paklijait, és a linkre kattintva a legtöbb eredményes paklit megtalálhatjátok az erőrangsorból, -továbbá a Mech Hunter is ott virít Brawliseumra ajánlottak sorában. A kimaradt Mage és Hunter paklikat pedig lejjebb görgetve találjátok.

Big Spell Mage

Kód: AAECAf0EDMUEywTtBOwH7vYCxvgCoIADn5sDoJsDip4D2KADvqQDCYoByQOrBL8IwqEDi6QDv6QD1qUD9KsDAA==

Control Mage

Kód: AAECAf0ECMUExvgCoIADlpoDip4D2KADoaEDn7cDC4oByQOrBMsEvuwCg5YDn5sDoJsDwqEDi6QD8qUDAA==

Secret Hunter

Kód: AAECAR8engGoArUDxwOHBMkErgbFCNsJ7Qn+DJjwAp7wAu/xAqCAA6eCA5uFA/WJA+aWA/mWA76YA7acA56dA/yjA+WkA5+lA6KlA6alA4SnA5+3AwAA

Te milyen rangon jársz jelenleg, és melyik paklikkal sikerült eljutni odáig?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!