Hirdetés

Megjött a legkönnyebben teljesíthető bojkott: "Ne vegyél semmit, amíg nem vaultolják a Brute-ot!"

Ők irányítják a játékot, a játékosok pedig a pénztárcáikat!

Hirdetés

Az elmúlt hetekben igen türelmesen várták a profi játékosok és streamerek az Epic álláspontját arról, hogy meddig marad bent a robot és addig nerfelik-e, hogy ne keljen szinte mindenkinek szenvednie. A tegnapi közleményben számokkal támasztották alá az Epic fejlesztő csapata, hogy nincs gond a robotokkal, hisz alig ölnek velük a játékosok.

Mindez persze teljesen kiakasztotta a játék legnagyobb hírességeit, akik először nem akarták elhinni, amit olvasnak, de végül beletörődtek és rájöttek, hogy nem lehet szót érteni az Epic-kel. Éppen ezért sok nagyobb streamer elkezdett Overwatch-ozni, vagy éppen Minecraftozni, míg azok, akik mindenféleképpen maradni akartak a Fortnite-nál egy olyan bojkottot hirdettek, ami könnyedén eltántoríthatja a fejlesztőket attól, hogy bent maradjon a Mech.

Dakotaz volt az első nagyobb streamer, aki kiállt emellett, de akár ti is beszállhattok, ha unjátok már a Brute-ot. Ennél egyszerűbben nem lehet bojkottálni, csak egy kis önmegtartóztatás kell. Amint az Epic érzi azt, hogy túl sok pénz folyik ki a kezükből, vagy éppen rengeteg játékos/néző dönt úgy, hogy inkább más játékokkal foglalkozik, annál hamarabb vaultolják vagy gyengítik le a robotokat.

Kíváncsian várjuk, hogy hány hasonló fiaskó után tanulja meg az Epic, hogy nem hiányoznak senkinek a mechek és a kardok, ennél sokkal kreatívabb megoldásokkal is életben lehet tartani egy játékot.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
9 db hozzászólás
 • Chutbert 6 hónapja
  Halott ugy. Sajnos a rengeteg casualt ez es az ilyen bojkottok nem erdeklik (nem csak a fortniteban hanem sehol masutt) es ugyanugy vasarolnak. Az hogy a millios bazisbol 10000 ember csinalja (egy darabig, amig nem jon valami olyan, ami neki nagyon kell) nagyon nem fogja meghatni az EPICet.
  0 0 Válasz
 • Davee 6 hónapja
  A mostani generációt könnyebben befolyásolják a nagy emberek, de én kérek elnézést ha tévedek.
  0 0 Válasz
 • Antarax 6 hónapja
  Nekem pont a sok sírásból van elegem, az esport1 is leállhatna a témáról.
  0 0 Válasz
 • LilViktor 6 hónapja
  Pro vagyok de nem tudok legyőzni egy bruteot ????
  0 0 Válasz
  • Rockblod12 6 hónapja LilViktor
   Tesó ha egy másodperc alatt 200-ról levisz o-ra egy kicsit nehéz ellene hárcolni főleg ha távol vagy tőle. Ha játszanál kicsit kompetetivet megértenéd a kiakadásukat. Egy meccset elbukni azért mert egy ilyen broken tárgy bentvan kicsit lehangoló
   0 0 Válasz
 • baraczkpalinka 6 hónapja
  Inkább az a hiszti frusztráló, ami az egész körül van. Előbb utóbb ki fogják venni. Azzal, ha ilyen bojkottoknak enged az EPIC, csak azt fogják elérni, hogy onnantól egyre kisebb dolgokra fogják ezt behívni a játékosok. Vicc kategória...
  0 0 Válasz
 • Twitch_DewilDennisz 6 hónapja
  Amúgy ha ez be is válna szerintem az epic olyan dolgokat rakna be a shop a hogy ne lehessen neki ellenálni
  0 0 Válasz
 • Lambda 6 hónapja
  Elméletileg csak Season X-ben lesz bent a robot. Amúgy meg ha 3 ember lövi könnyen ki lehet nyírni, meg a pilótát is ki lehet lőni belőle...
  0 0 Válasz
 • Nemdavaa 6 hónapja
  Ez a B.R.U.T.E. "nerf" is egy vicc, lézert tesznek be, így lehet látni hova lő. Nekem ne mondja senki se, h nem látja, ha 10 rakéta száll felé. Ez olyan, mintha a Gízai piramisok elé kitennénk egy hatalmas táblát, h itt van a Gízai piramos.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?