Megjött a legkönnyebben teljesíthető bojkott:

Megjött a legkönnyebben teljesíthető bojkott: "Ne vegyél semmit, amíg nem vaultolják a Brute-ot!"

Ők irányítják a játékot, a játékosok pedig a pénztárcáikat!

Az elmúlt hetekben igen türelmesen várták a profi játékosok és streamerek az Epic álláspontját arról, hogy meddig marad bent a robot és addig nerfelik-e, hogy ne keljen szinte mindenkinek szenvednie. A tegnapi közleményben számokkal támasztották alá az Epic fejlesztő csapata, hogy nincs gond a robotokkal, hisz alig ölnek velük a játékosok.

Mindez persze teljesen kiakasztotta a játék legnagyobb hírességeit, akik először nem akarták elhinni, amit olvasnak, de végül beletörődtek és rájöttek, hogy nem lehet szót érteni az Epic-kel. Éppen ezért sok nagyobb streamer elkezdett Overwatch-ozni, vagy éppen Minecraftozni, míg azok, akik mindenféleképpen maradni akartak a Fortnite-nál egy olyan bojkottot hirdettek, ami könnyedén eltántoríthatja a fejlesztőket attól, hogy bent maradjon a Mech.

Dakotaz volt az első nagyobb streamer, aki kiállt emellett, de akár ti is beszállhattok, ha unjátok már a Brute-ot. Ennél egyszerűbben nem lehet bojkottálni, csak egy kis önmegtartóztatás kell. Amint az Epic érzi azt, hogy túl sok pénz folyik ki a kezükből, vagy éppen rengeteg játékos/néző dönt úgy, hogy inkább más játékokkal foglalkozik, annál hamarabb vaultolják vagy gyengítik le a robotokat.

Kíváncsian várjuk, hogy hány hasonló fiaskó után tanulja meg az Epic, hogy nem hiányoznak senkinek a mechek és a kardok, ennél sokkal kreatívabb megoldásokkal is életben lehet tartani egy játékot.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!