Életre kelt a mém: Timthetatman kikapcsolt monitorral szedett szét mindenkit a Brute-tal

Életre kelt a mém: Timthetatman kikapcsolt monitorral szedett szét mindenkit a Brute-tal

Még egy-két szezon és az egér+billentyűzet is feleslegessé válhat.

Lássuk be, az elmúlt hetekben tényleg minden a Brute-ról szól. A robot egyszerűen nem illik bele a játékba és még az Epic magyarázata szerint is csak azért került be, hogy a gyengébb játékosok is nyerhessenek. Ez teljesen ellentmond a kompetitív játékmenetnek, és olyan, mintha a fociban lekorlátoznák mindenki futási sebességét, vagy hogy egy közelebbi példával éljek, egy FPS játékban lenne a pályán két olyan szuperfegyver, ami mindenkit egyből megöl, a profi játékosok pedig dobhatják a kukába a sok évnyi gyakorlást a tökéletes célzás érdekében.

Az Epic a fent látható magyarázatban tagadta, sőt számokkal mutatta meg, hogy igazából nem is olyan erős a Brute, hisz meccsenkénti átlagban alig ölnek velük a játékosok. Csakhogy ebbe nem számolták bele azokat a játékosokat, akik elvből nem ülnek bele, vagy ha mégis, akkor azonnal tönkreteszik, hogy mások se használhassák. Természetesen az egész közösség egy emberként hördült fel, Timthetatman pedig a tegnapi közvetítésében bemutatta, hogy mégis mennyire egyszerű játszani a Brute-tal. Miután sikerült szereznie egyet csapatával, egyszerűen kikapcsolta a monitorját és csak Sypher navigációját hallgatván, gyakorlatilag folyamatosan lőtte a földet a rakétákkal.

Ahogy láthatjátok végül ezzel egy egész csapatot szétszedett, 4 killel távozott úgy, hogy a monitorja végig ki volt kapcsolva. Látszik az arcán, hogy micsoda örömöt szerzett neki ez a pár gyilkosság, amiért tényleg igazán meg kellett küzdeni. Reméljük a következő szezonokban már egérre, billentyűzetre, vagy akár a gépünkre sem lesz szükség ahhoz, hogy megnyerjünk egy meccset, hiszen a jelen és a jövő jelszava, nem csak az Epic-nél, de az egész világban a következő:

"Itt mindenki nyertes"

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!