Mesteri Shockwave megmozdulások a győzelemért - FNC 1. heti magyar eredmények

Fortnite - Pont tekintetében két magyar csapat sem volt annyira messze a döntőbe jutástól.

A Fortnite Champion Series selejtezői a tegnapi napon elindultak, az Epic Games azonban tett bele plusz egy szűrőt, így a játékosoknak még többet kell játszaniuk és teljesíteniük. A világbajnokság selejtezőrendszere egy kétszakaszos folyamat volt; volt egy open rész, amin bárki indulhatott és a legjobbak bejutottak a vasárnapi döntőbe, ahonnan aztán a legjobb 4 csapat, vagy 8 játékos bebiztosította helyét a világbajnokság New York-i döntőjébe.

A Fortnite Champion Series picit másképp működik, itt három szakaszon át vezet az út a szeptemberi döntőbe. A selejtezők első napján jön az Open rész (Round One), innen a régiónkénti legjobb 1000 trió továbbmehet a Semi-Finalsbe (Round Two), ahonnan a legjobb 150 hármas kap jogot a heti döntőben való részvételre (Round Three). Utolsó lépésként pedig a Round Three legjobb 8 csapata az, aki szerepelhet majd a Champion Series döntőjében.

Amennyiben ti is bejutottak a Round Twoba, vagyis a Semi-Finals-be, ottani eredményeteket várjuk a következő email címre:

Most pedig lássuk, hogy milyen eredményeket értek el a magyar játékosok!

Semi-Finals magyar eredmények

Név Helyezés Pont Nyeremény
Eragonist & MateXM8 & MnX 208. hely 68 960 dollár
nova. & raZguL. (portugál) & sweet 212. hely 68 960 dollár
AcheLous & KriszhAdvice & Szecskamester12 392. hely 57
csuti & daylie & Valiant Power 481. hely 52
kyro & Laion. (norvég) & Irrelevant. (belga) 595. hely 45
balaFN & Ghost a Berakó & M I L A N 764. hely 35
4RaYmI & MVP Krith & MVP Paradox 874. hely 27

Telefonos olvasóinknak íme a táblázat képként is:

Ahogy az látható, Eragonisték, illetve sweeték csapata nem volt annyira messze a továbbjutástól, az 55-60 helyezés soknak tűnhet, de valójában még 5-6 pont kellett volna nekik csupán. Sajnos azonban nem tudunk ennél jobb helyezést elérő magyar csapatról, vagy játékosról, tehát a Fortnite Champion Series első heti selejteződöntőjében a külföldi kedvenceknek drukkolhatunk csak. A szóban forgó döntő ma este 20:00-kor kezdődik.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lettek volna világi megmozdulások magyar oldalról, Sweet például egy rakás Shockwave gránáttal felvértezve segítette hozzá magát a győzelemhez!

A Champion Series teljes ideje alatt várjuk az eredményeiteket az eseményről; ha te is ott voltál a Semi-Finals-ben, de a neved nem szerepel a táblázatban, dobj egy emailt a fenti email címre.

Továbbá ne feledjétek, szeptember 21-22. között érkezik Magyarország eddigi legnagyobb Fortnite versenye, a V4 Future Sports Festival V4 Royale eseménye, melynek selejtezőire a nevezés már elindult. Minden szükséges információt megtalálhattok az alábbi cikkben.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!