Hirdetés

"Arra fókuszáltam, hogy felhúzzam a Luna's Pocket Galaxyt." - itt vannak Felkeine győztes deckjei

Highlander Mage-dzsel diadalmaskodott a francia játékos.

Hirdetés

Tovább tart a Luna's Pocket Galaxy fieszta. Felkeine Highlander Mage-dzsel húzta be a Masters Tour Seul versenyét, ezzel a fantasztikus győzelemmel feltette magát a Hearthstone térképére és még 88 739 dollár (nagyjából 26 millió forint) ütötte a markát. Mutatjuk a győztes paklikat és a történelmi kijelentést, ami már átlépte a 100 000 klipmegtekintést Twitchen!

Felkeine's MTS Highlander Mage

Primary deck kód: AAECAf0EHk2KAckDqwTFBMsElgWKB+EH7AeNCLgIvuwCt/EC7vYCxvgCoIADg5YDn5sDoJsD/50Dip4DoaEDpaEDwqED/KMDi6QDkqQDhKcDn7cDAAA=

Secondary deck változatások

  • Kikerült: Arcane IntellectArchmage AntonidasKalecgosPuzzle Box of Yogg-Saron, Mountain Giant
  • Bekerült: Ancient MysteriesFlame WardIce BarrierBone Wraith, Mossy Horror

Tertiary deck változtatások

  • Kikerült: DoomsayerFrost NovaBlizzardFlamestrike, Puzzle Box of Yogg-Saron
  • Bekerült: KhadgarBarista LynchenHarrison JonesCairne Bloodhoof, Astromancer

A Highlander Mage ladderen és a versenyeken is a legnépszerűbb deckek közé tartozik. Hiába lehet minden kártyából csak egy darab a pakliban, így is rengeteg leszedéssel, laphúzással és győzelmi opcióval találkozunk. Az egész koncepcióra a Luna's Pocket Galaxy teszi fel a pontot, amit ötödik körben, vagy kis szerencsével, a Tortollan Pilgrim segítségével a nyolcadik körben lehet megpörgetni. Ha sikerül kijátszani a lapot azonnal megugrik a winrate-je a paklinak, így nem véletlen, hogy a friss győztes is erre a lapra utalt, amikor megkérdezték, hogy milyen stratégiára fókuszált a legjobban a versenyen.

Ezzel a mondattal valószínű egy életre megjegyezték a HS közösség tagjai Felkeine nevét, mivel ilyen őszintén ritkán beszélnek tornagyőztesek az RNG szerepéről. Luna's Pocket Galaxytól függetlenül megérdemli a francia játékos a gratulációkat, mivel nagyon hosszú és nehéz út vezetett a dobogó legfelső fokáig.

Reméljük, hogy október 18. és 20. között a magyar kártyások Felkeinehez hasonlóan nagyot menetelnek majd a Masters Tour Bucharest offline döntőjében. PenhaDani és CheeseHead után dropdead is kvalifikálta magát hat darab Top 8-as selejtezős helyezéssel, így legalább három magyarért szoríthatunk majd!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?