"Arra fókuszáltam, hogy felhúzzam a Luna's Pocket Galaxyt." - itt vannak Felkeine győztes deckjei

Highlander Mage-dzsel diadalmaskodott a francia játékos.

Tovább tart a Luna's Pocket Galaxy fieszta. Felkeine Highlander Mage-dzsel húzta be a Masters Tour Seul versenyét, ezzel a fantasztikus győzelemmel feltette magát a Hearthstone térképére és még 88 739 dollár (nagyjából 26 millió forint) ütötte a markát. Mutatjuk a győztes paklikat és a történelmi kijelentést, ami már átlépte a 100 000 klipmegtekintést Twitchen!

Felkeine's MTS Highlander Mage

Primary deck kód: AAECAf0EHk2KAckDqwTFBMsElgWKB+EH7AeNCLgIvuwCt/EC7vYCxvgCoIADg5YDn5sDoJsD/50Dip4DoaEDpaEDwqED/KMDi6QDkqQDhKcDn7cDAAA=

Secondary deck változatások

  • Kikerült: Arcane IntellectArchmage AntonidasKalecgosPuzzle Box of Yogg-Saron, Mountain Giant
  • Bekerült: Ancient MysteriesFlame WardIce BarrierBone Wraith, Mossy Horror

Tertiary deck változtatások

  • Kikerült: DoomsayerFrost NovaBlizzardFlamestrike, Puzzle Box of Yogg-Saron
  • Bekerült: KhadgarBarista LynchenHarrison JonesCairne Bloodhoof, Astromancer

A Highlander Mage ladderen és a versenyeken is a legnépszerűbb deckek közé tartozik. Hiába lehet minden kártyából csak egy darab a pakliban, így is rengeteg leszedéssel, laphúzással és győzelmi opcióval találkozunk. Az egész koncepcióra a Luna's Pocket Galaxy teszi fel a pontot, amit ötödik körben, vagy kis szerencsével, a Tortollan Pilgrim segítségével a nyolcadik körben lehet megpörgetni. Ha sikerül kijátszani a lapot azonnal megugrik a winrate-je a paklinak, így nem véletlen, hogy a friss győztes is erre a lapra utalt, amikor megkérdezték, hogy milyen stratégiára fókuszált a legjobban a versenyen.

Ezzel a mondattal valószínű egy életre megjegyezték a HS közösség tagjai Felkeine nevét, mivel ilyen őszintén ritkán beszélnek tornagyőztesek az RNG szerepéről. Luna's Pocket Galaxytól függetlenül megérdemli a francia játékos a gratulációkat, mivel nagyon hosszú és nehéz út vezetett a dobogó legfelső fokáig.

Reméljük, hogy október 18. és 20. között a magyar kártyások Felkeinehez hasonlóan nagyot menetelnek majd a Masters Tour Bucharest offline döntőjében. PenhaDani és CheeseHead után dropdead is kvalifikálta magát hat darab Top 8-as selejtezős helyezéssel, így legalább három magyarért szoríthatunk majd!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!