A sztori miatt nem vaultolják a B.R.U.T.E.-ot

A sztori miatt nem vaultolják a B.R.U.T.E.-ot

A 10. szezonban érkezett B.R.U.T.E. nem véletlenül van még a játékban.

A legújabb szezon során érkezett harci eszköz nagyon megosztóra sikeredett, a legtöbben már az első hetek után vaultolták volna a tárgyak, az Epic Games azonban mégis hagyta, had táncoljon a játékosok idegrendszerén a robot.
Eleinte ugyan azt ígérték, gyengíteni fogják, ám a napok múlásával úgy tűnt, hogy csak üres ígéretet kaptunk, majd a következő módosítások egyikeként a versenymódokban csökkentették az elérhetőségét. Ahogy ezt követően teltek múltak az újabb napok, elindult a #removethemech kampány is, amiben a mech eltávolítását követelték. Míg nem elérkezett a várva várt, játékosok számára már lassan piros betűs nap, nerfet kaptak a B.R.U.T.E.-ok!

Csökkentették a kilőhető rakéták számát, azok robbanási hatókörét, a dash töltési idejét, és még a spawn rate-jéhez is hozzányúltak az általános módokban. A további részleteket az alábbi cikkünkben olvashatod, ha esetleg lemaradtál volna róla.

De miért is vannak még a játékban? Sokan azt hitték, hogy az Epic egyszerűen nem akar engedni a játékosok akaratának, de úgy néz ki, hogy ennél prózaibb oka van. A Mech nem csak az agyunk felrobbanásához, de a sztorihoz is kötődik, így amíg abban jelentős szerepe van, addig nem fogják vaultolni.

Főhősünk Visitor maszkjában ugyanis tisztán látható a robot, tehát a fejlesztők ezt már jó előre eltervezték, hogy B.R.U.T.E. akkor is itt lesz, akár tetszik nekünk, akár nem. Akadnak feltételezések, hogy Visitornak mi köze van hozzá, esetleg ő az alkotójuk, vagy épp ő fog velük összecsapni, ezek ugyan csak véletlenszerű találgatások, de van ám bennük fantázia.

Mindenesetre egy ideig még el kell viselnünk a jelenlétüket, akár tetszik, akár nem. Amennyiben pedig érdekel, hogy a profik hogyan reagáltak a mech érkezésére még a szezon elején, akkor kattints ide és olvasd el erről szóló cikkünket is.

Ti vaultolnátok?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!