V4 CS:GO - Véget ért a második selejtező első napja, íme a továbbjutók

V4 CS:GO - Véget ért a második selejtező első napja, íme a továbbjutók

Közülük pedig hárman teljessé alakítják a Nemzeti Döntő mezőnyét.

Elérkeztünk a V4 Future Sports Festival második CS:GO selejtezőjéhez, pontosabban annak is a végéhez, hisz már tudjuk, hogy mely négy csapatnak sikerült bejutnia az elődöntőbe, közülük persze csak hárman juthatnak majd a Nemzeti Döntőbe. A hatalmas érdeklődés miatt most jóval több ideig tartott a selejtező, de most ismerkedjetek is meg a négy csapattal, akik holnap megküzdenek a bejutó helyekért.

asd6 vs. Phoenix Reborn

Az első negyeddöntő mondhatni már a meccs előtt megtörtént, ugyanis a Phoenix Reborn már a nyolcaddöntőben találkozott a ROG-Warriors-szal, ahol épphogy, 16-14-re sikerült győzniük. Ez a meccs már jóval könnyebre sikeredett, Mirage-on remekül védett a csapat, majd később több kört elkótyavetyélve is 16-7-es eredménnyel zártak, így holnap folytathatják az útjukat.

TolóPeek vs. Counter Kids

Itt már egy jóval szorosabb csatát láthattunk a két csapat között, szokás szerint Mirage-on. Egészen 13-13-ig fej-fej mellett haladtak és a végén is kérdéses volt, hogy ki nyer, de végül a TolóPeek egyetlen körrel behúzta a győzelmet, ezzel pedig holnap folytathatják az elődöntőben.

További eredmények:

Necrotic vs. Shaolin Monkeys 16-6

Grim Reaper Esports vs. ほ 14-16 

Így tehát teljes a holnapi négyes fogat, ugyanis a Phoenix Reborn, a TolóPeek, a Necrotic és ほ küzd meg azért, hogy ott lehessenek a Nemzeti Döntőben. Jövőhét hétvégén pedig Magyarország legjobb 8 csapata már a V4 Future Sports Festival-ra való bejutásért küzd meg, ami mindkét nap 13:00-kor kezdődik és ezúttal már streamen is követhetitek.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!