A Murloc hordák partot értek - Újraegyensúlyozás utáni erőrangsor jelentés

A Murloc hordák partot értek - Újraegyensúlyozás utáni erőrangsor jelentés

Bár mindhárom szerveren előre törtek a Murloc paklik, de Class szinten sokszínűség jellemzi a legfrissebb regionális erőrangsort.

A legújabb regionális erőrangsor az újraegyensúlyozás utáni győzelmi arányokat vizsgálja az összes rangra kiterjedően. Sajnos csupán ~54.000 lejátszott mérkőzés szolgáltat mintát, következésképp az itt feltüntetett sorrendet fenntartásokkal kell kezelni, de az eddigiek alapján mindhárom szerveren szárnyalnak a Murloc paklik.

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a meta egy agresszívabb, tempósabb irányt vett fel, amit a Paladin, a Shaman és a Hunter uralnak, míg a korábban egekig magasztalt Control Warrior érthető okokból teljesen eltűnt a listáról, és a Class csupán az Aggro paklijával képes lépést tartani a fő hármassal.

Kakukktojás: Highlander Warlock

A Highlander Warlock ugyan csak az európai és ázsiai szerveren fért be a legjobb kilenc pakli közé, de vélhetően az amerikai szerveren se lehet sokkal lemaradva a Quest Druidtól. A Highlander Warlock tulajdonképpen egy harminc különböző apró lényt használó agresszív Zoo pakli.

Highlander Warlock

Kód: AAECAf0GHjDyAa8E9QX7BaEGzgfZB7EIwgi47gKe8ALx9wL2/QL6/gKPggPchgO0kQOInQO1nwP8owP6pAP7pAP8pAOBpQO8pwP0pwP9pwPKqwOftwMAAA==

A felbukkanása érthető, hiszen a Control Warrior -ami ellen szinte esélye sincs- vesztett népszerűségéből, továbbá a Murloc Paladin és Murloc Shaman ellen egészen jó, 60% körüli győzelmi arányt tud felmutatni.

A legjobb három pakli az európai szerveren

Azt elszaporodott Murloc seregek miatt érdemes számításba venni a Hungry Crab techelését, hiszen épp az ilyen környezet ad értelmet a lap létezésének. Ti betettétek már a paklitokba?

Ki akarna a legrosszabb paklival játszani, ha ringbe szállhat a legjobbakkal is? Következzen az európai szerver három legerősebb paklija, azaz a Token Druid, a Murloc Paladin és a Murloc Shaman!

Token Druid

Kód: AAECAZICAooGn7cDDkD9AvcD5gXEBpj7Avb9AomAA4yAA7SRA8OUA86UA8qcA9OcAwA=

Murloc Paladin

Kód: AAECAZ8FBK8E0pkDg6ED/KMDDcUD2wP+A+MFzwanCPz8At6CA+KJA7WYA6+nA5upA8qrAwA=

Murloc Shaman

Kód: AAECAaoIAt6CA5ybAw7FA9sD/gPjBdAHpwiTCeKJA4yUA7WYA8aZA/SZA6+nA8qrAwA=

Te milyen paklikkal játszol az újraegyensúlyozás után? Melyikkel vagy a legeredményesebb?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!