Az Epic visszavonta a Turbo Build változtatásokat, de helyette mást találtak ki

Az Epic visszavonta a Turbo Build változtatásokat, de helyette mást találtak ki

A 90-esek és a Waterfallok mostantól ugyanolyanok lesznek, mint a múltban, de jött pár apró változtatás, amihez hozzá kell szoknia a játékosoknak.

A 10.20-as frissítéssel nem csak vaultok, egy új helyszín és egy új tárgy érkezett, de egy igen megosztó változtatás is, ami sokak szemében minimálisnak tűnt, de a profiknak és a veteránoknak egy halálbüntetéssel ért fel. A Turbo Build késleltetését 0.005 másodpercről 0.15-re emelték, ami kicsinek tűnhet, de a játékon belül igazi rémálom volt az építés mestereinek. A 90-esek és más betanult építkezési formák is teljesen szétcsúsztak, mindenkinek elölről kellett volna megtanulnia a játékot. Szerencsére az Epic a változtatás magyarázata után végül úgy döntött, hogy nem lesznek ennyire radikálisak, visszavonják a 10.20-as változtatásokat a Turbo Builddel kapcsolatban, ellenben jön pár új változtatás, amit érdemes lesz észben tartanunk.

Mi változott pontosan?

  • A Turbo Build késleltetés 0.15 másodpercről 0.005 másodpercre módosult (Visszatért arra az értékre, amihez hozzászoktunk).
  • Ha egy építmény összetörik bekerül egy új 0.15 másodperces késleltetés mielőtt újabb építményt rakhatnánk ugyanarra a helyre. Ha egyszerre két játékos próbál meg ugyanarra a helyre pakolni, akkor mostantól nem az dönt, hogy kinek van sokkal kisebb pingje, hanem az, aki szerencsésebb és akit kiválaszt a rendszer.

Mindez azt jelentheti, hogy a nagyon alacsony ping mostantól nem igazán segíti a játékosokat, de a 0.15 másodperc miatt azt sem szabad hinni, hogy valaki 100-as pinggel hamarabb rakja be a falat, mint te 20-szal, ugyanis ez a 0.15 másodperc csak közeli értékeket befolyásolhat. Ha viszont mostantól nem sikerül egy falat berakni újra a helyére és az ellenfél megelőz, akkor nincs értelme a pinget szidni, innentől mindenki Fortuna kezében van.

A változtatás persze nem tökéletes, de sokkal jobb, mint a Turbo Build késleltetés meghosszabbítása, így a játékosok nagy része örömmel fogadta a híreket.

Nektek, hogy tetszik a hotfix?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!