Megvan a CR4ZY első győzelme, az NRG legyűrte a világelsőt – Berlin Major Második Nap

Megvan a CR4ZY első győzelme, az NRG legyűrte a világelsőt – Berlin Major Második Nap

Túl vagyunk a berlini Major torna második napján.

Továbbra sincs megállás a StarLadder Major Berlin versenyén, javarészt az eléggé egyoldalú mérkőzéseké volt a főszerep, de nem mindig az esélyes fél győzött az egyes párosításokban, tekintsük is át, mi is történt tegnap Berlinben. Az első nap összefoglalóját IDE kattintva tekinthetitek meg.

A napot az első mérkőzésén NRG-től vereséget szenvedő Renegades, és az AVANGAR indította, Vertigo-n. Az első félidőben 8-7-es előnyt tudott csiholni magának az ausztrál többségű csapat, a terror oldaluk azonban már nem volt ennyire fényes, az AVANGAR pedig megfordította a mérkőzést, 16-13-as végeredménnyel megszerezték első győzelmüket az Új Legendák színpadán.

A folytatásban jött egy orosz párharc, főszerepben a Natus Vincere és a DreamEaters együtteseivel Overpass-on. Itt a Na'Vi három körös előnnyel várta a második félidőt, a DreamEaters pedig csupán egyetlen egy kört tudott kivédekezni, így 16-7-re a Na'Vi is megszerezte első győzelmüket.

A harmadik meccsen a Ninjas in Pyjamas és a CR4ZY játszott egymás ellen, Train-en, ahol jól kezdtek a svédek, a félidő végén csupán egy körös volt az előnyük. Terror oldalról pedig csupán két körre voltak képesek, így a CR4ZY 16-10-es győzelmükkel kerültek be az 1-1-es kalapba. Ráadásul EspiranTo brutális teljesítményt alkotott, 32-16-os statisztikával végzett a litván fiatal.

Ezután jött a North és a mousesports ütközete Inferno-n, ahol egy elég erős T oldalt produkált a mouz, 10-5-ös félidőt követően azonban az északiak nem adták fel. Bár a második pisztolykört is elveszítették, sőt a mouz még 14-6-ra is elhúzott, sikerült visszajönniük 15-13-ig is, az utolsó előtti körre viszont összeszedték magukat karrigan-ék és pontot tettek a meccs végére.

A nap ötödik mérkőzésén egy amerikai párharc következett, azaz a Liquid és az NRG meccs Dust 2-őn. Nagy meglepetésre az NRG nagyon jól játszott, 9-6-os félidőt követően a CT oldaluk is szinte hibátlan volt, így 16-9-re az NRG került a 2-0-ás kalapba.

Az egyik legegyoldalúbb mérkőzést a Vitality és a FaZe vívta szintén Dust 2-őn. A franciák egy 13-2-es CT oldalt produkáltak, és nem igazán voltak adakozóak a második játékrészben sem, egy gyors 16-7-el le is zárták a második meccsüket.

A hetedik meccsen egy finn-brazil párharc, név szerint az ENCE és a Made In Brazil küzdött meg egymással Inferno-n. Egy jó T oldal produkálását követően CT-ben sem volt engedékeny a finn gárda, 16-8-ra győztek allu-ék.

A napot az Astralis és a G2 zárta Nuke-on, ahol a franciák jól kezdtek, 5-2-re is vezettek terror oldalon, a félidőt mégis a dánok nyerték 8-7-re. A CT oldala a G2-nak azonban borzasztó volt, még kört sem tudtak nyerni, ráadásul egy óriási hibának köszönhetően idáig a Major legnagyobb jelenetét alkották, 15-7-nél a bomba lekerült B-re, megoldotta a 4v2 szituációt a G2, de a bombát senki nem szedte, így 16-7-el lett vége a meccsnek.

A harmadik napon már két mérkőzés fog zajlani egy időpontban délután 1 órától, és nem csak BO1-ek lesznek, hiszen a 2-0-val és 0-2-vel álló csapatok BO3 összecsapást fognak játszani.

2-0-ás kalap (BO3):

Astralis vs. NRG
ENCE vs. Vitality

1-1-es kalap (BO1):

Liquid vs. AVANGAR
FaZe vs. CR4ZY
Natus Vincere vs. mousesports
G2 vs. MIBR

0-2-es kalap (BO3):

Renegades vs. DreamEaters
NiP vs. North

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!