WE HAWT!- Freakazoid visszatér

WE HAWT!- Freakazoid visszatér

A CS:GO szcéna egyik legszerethetőbb profija tér vissza.

Ryan "freakazoid" Abadir 17 évesen kezdte a karrierjét Source-ban, majd hamar váltott CS:GO-ra, amint sikeres lett a játék. Karrierje elején nagy port még nem kavart, de 2015-ben csatlakozott a Cloud9-hoz, a következő egy évben pedig NA legerősebb csapatává nőtte ki magát a n0thing, seangares, shroud, freakazoid, Skadoodle által fémjelzett gárda. Azóta több kisebb csapatban is csodát tett, hiszen a Swole Patrol és a Ghost is egész szép karriert futott már be, igaz az ő távozását beárnyékolta öccsével vívott csatája.

Ezután inkább vissza is vonult egy kis időre, de most, három hónappal később úgy tűnik, hogy ismét visszatér a profi CS:GO világába, legalábbis Twittere alapján erre számíthatunk.

Arról persze még semmilyen infót nem osztott meg, hogy pontosan hol és milyen szerepben, de két eshetőség is megtörténhet a következő hetekben. Az egyik, hogy a n0thing által "kiszivárogtatott" információ, miszerint a régi Cloud9 ismét visszatér valamelyik versenyen végre megtörténik és a fent említett ötös ismét egy csapatban játszik majd, ha csak egyetlen verseny erejéig is.

A másik eshetőség az, hogy a 100 Thieves szeretné leigazolni őt, akik nemrég bejelentették, hogy ismét neki vágnak a CS:GO-nak, miközben a csapat feje, Nadeshot jelenleg is a Majorön scoutol és próbál játékosokat szerezni. Akármi is lesz a történet vége, a közösség csak nyerhet Ryan visszatérésével, hisz kevés ilyen vicces és karizmatikus profi van, mint ő.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!