Hirdetés

CoD: Modern Warfare - Hamarosan nyílt bétázhatunk, hangolódjunk az új trailerrel!

TZeus | 19/09/10 16:44
Cikk mentése

A CoD széria legújabb zászlóshajóját nagy várakozás előzi meg, és hamarosan mindenki fegyvert ragadhat, hogy próbárategye reflexeit és kiderítse érdemes-e beruháznia a játékra.

Hirdetés

Nincs messze már, hogy komolyabban is belekóstolhassunk a modern fegyverkezés legújabb kiadásába, és most az Activision egy rövid ám de pörgős trailerrel igyekezett felkelteni a játékosok figyelmét. A 40 másodperces videó éjszakai küldetésekről, járművekről és hatalmas többjátákés csatákról rántotta le a leplet.

A PlayStation 4 tulajok egy kicsit jobban örülhetnek most, ők lehetnek ugyanis az elsők, akik rátehetik a kezüket a bétára. Az előrendelők ugyanis már szeptember 12-13. között csőre tölthetnek, míg PC-n és Xbox One-on egészen 19-éig várniuk kell a rajongóknak. Az alábbi táblázatban pedig elolvashatjátok, hogy mikor milyen lehetőség áll rendelkezésre az CoD teszteléséhez:

A nyílt béta a 2v2 Gunfight és a 6v6-os játékmódot kínálja majd a kipróbálóknak, emellett a fejlesztők valószínűleg a szerverek stabilitását is igyekeznek megvizsgálni a későbbi problémák elkerülése végett.

Ti kipróbáljátok majd?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?