CoD: Modern Warfare - Hamarosan nyílt bétázhatunk, hangolódjunk az új trailerrel!

A CoD széria legújabb zászlóshajóját nagy várakozás előzi meg, és hamarosan mindenki fegyvert ragadhat, hogy próbárategye reflexeit és kiderítse érdemes-e beruháznia a játékra.

Nincs messze már, hogy komolyabban is belekóstolhassunk a modern fegyverkezés legújabb kiadásába, és most az Activision egy rövid ám de pörgős trailerrel igyekezett felkelteni a játékosok figyelmét. A 40 másodperces videó éjszakai küldetésekről, járművekről és hatalmas többjátákés csatákról rántotta le a leplet.

A PlayStation 4 tulajok egy kicsit jobban örülhetnek most, ők lehetnek ugyanis az elsők, akik rátehetik a kezüket a bétára. Az előrendelők ugyanis már szeptember 12-13. között csőre tölthetnek, míg PC-n és Xbox One-on egészen 19-éig várniuk kell a rajongóknak. Az alábbi táblázatban pedig elolvashatjátok, hogy mikor milyen lehetőség áll rendelkezésre az CoD teszteléséhez:

A nyílt béta a 2v2 Gunfight és a 6v6-os játékmódot kínálja majd a kipróbálóknak, emellett a fejlesztők valószínűleg a szerverek stabilitását is igyekeznek megvizsgálni a későbbi problémák elkerülése végett.

Ti kipróbáljátok majd?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!