GuardiaN két év után visszatérhet a Na'Vi-hoz!

GuardiaN töltheti be a zeus távozása után keletkező űrt a Na'Vi-nál.

Nem csak NEO, GuardiaN is egyre inkább kilóg a FaZe csapatából. Sőt, a legújabb hírek szerint a két hét múlva kezdődő ESL One: New Yorkot már már mindketten kihagyják, helyükre pedig valószínűleg coldzera és broky ül majd. 

Coldzera és broki neve mellett felmerült már Aleksib is, de mi a helyzet az elköszönő játékosokkal? A két veterán, NEO és GuardiaN a FaZe után visszavonul, vagy folytatják  a játékot mindketten, ahol tudják? NEO-ról szinte semmit sem tudni, a Virtus.pro átalakulása óta ő hónapokig csapat nélkül volt és erősen kérdéses, hogy vajon a FaZe után találhat-e magának új otthont?
GuardiaN-t viszont már most új csapattal emlegetik egyszerre. Többször hallhattuk már GuardiaN-t arról beszélni, hogy Major győzelem nélkül nem szeretne visszavonulni, így a FaZe után is folytathatja majd a játékot, ráadásul abban a csapatban, ahol gyakorlatilag mindenki megismerte őt.

DonHaci megbízható forrásra alapozva tudni véli, hogy a most 28 éves Ladislav "GuardiaN" Kovács a Na'Vi-val fog tesztelni, miután a BLAST Pro Series moszkvai állomása után már biztos, hogy zeus szögre akasztja az egeret. A szlovák játékos 2017 augusztusában, közel napra pontosan két éve hagyta el a Na'Vi-t, de a várakozásokkal ellentétben a FaZe-ben sosem tudott igazán kimagasló eredményeket elérni. 

Adja magát a kérdés, hogy ha GuardiaN a Na'Vi-hoz igazol, akkor ki lesz a csapat AWP-s játékosa, illetve ki lesz az irányító? Utóbbira nagyon egyszerű a válasz, Boombl4. A fiatal orosz úgy került a csapathoz, hogy bár zeus irányít, ő is beleszólhat a dolgokba és minden bizonnyal arra készítették fel az elmúlt időszakban, hogy átvegye majd az IGL szerepét az elköszönő zeustól. Azt viszont nem tudni, hogy GuardiaN vagy s1mple lenne a csapat első számú mesterlövésze, kettőjük közül talán inkább s1mple az, aki stabilabban játszik AWP nélkül is.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!