Háromszoros Major győztes játékossal térhet vissza a fnatic!

Háromszoros Major győztes játékossal térhet vissza a fnatic!

Señor Vac fél év után térhet vissza az aktív játékhoz.

Közel három hete jelentette be a legendás svéd csapat, a fnatic, hogy új korszak kezdődik a csapat életében. Több hónapnyi szenvedés és a tény, hogy még csak ki sem jutott a csapat a Majorre már túl sok volt és a vezetőség megvált a csapat két játékosától.

Twist és Xizt távozott a csapatból, JW és Samuelsson (a fnatic edzője) pedig egy hosszas AMA keretein belül válaszolt a szurkolók kérdéseire. Akkor konkrét kiszemeltekről még nem beszélhettünk, csak annyit árultak el, hogy egy tapasztalt és egy fiatal tehetséges játékost szeretnének leigazolni a JW, KRiMZ, Brollan trió mellé.

A legfrissebb források szerint ez nem igazán jött össze, így a fnatic két olyan játékost próbál megszerezni, akikkel már évek óta találkozhattunk. Egyikük az a Maikil "Golden" Selim, aki korábban már közel egy évig volt a fnatic játékosa, azóta pedig megjárta már a Cloud9 csapatát is, sőt, a Majorön a NiP csapatát segítette ki játékával.
Ami viszont még ennél örömtelibb hír, hogy nem csak Golden az egyetlen aki hosszú idő után térhet vissza a fnatic csapatához. A források szerint Robin "flusha" Rönnquist is visszatérhet ahhoz a fnatichoz, ahol gyakorlatilag majdnem teljes profi CS:GO karrierjét töltötte. A csapat eddig nem kommentálta a híreket, de minden bizonnyal ők ketten lesznek a fnatic két új játékosa. 
Tartva magukat az eredeti tervhez, a fnatic próbálta fiatal játékosokat keresni, sőt, talált is valakit. Tim "nawwk" Jonasson, a GamerLegion mesterlövésze lett volna a svédek kiszemeltje, de a fnatic nem tudta kivásárolni őt a többnyire ScreaM nevével fémjelzett csapatból.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!