Wardruid Loti körkép - Mitől olyan jó ez a SoU-val hússzor népszerűbbé vált legendás lap?

Wardruid Loti körkép - Mitől olyan jó ez a SoU-val hússzor népszerűbbé vált legendás lap?

Milyen érték rejlik valójában Wardruid Lotiban, a Saviors of Uldum kiegészítővel hússzor nagyobb népszerűségre szert tett Legendary?

Wardruid Loti a Rastakhan's Rumble kiegészítővel került bemutatásra, de igazi népszerűségre csak a Saviors of Uldum kiegészítővel tett szert. A lap megszerezhető akár pakkból, akár Arena jutalomként, de akár le is craftolható a szokásos 1.600 dust költségen, -vagy arany verzióban 3.200 dustért. A Druid Legendary egyedisége, hogy a Choose One képessége négy különböző formát kínál fel.

Önmagukban nem tűnnek túl veszélyesnek, de ha a Choose One képessége egyszerre érvényesül -amire korábban csak Fandral Staghelmen keresztül volt lehetősége Wild formátumban, de most már az Ossirian Tear miatt Standardben sincs akadálya az egyesülésnek-, akkor egy igazi fenevaddá alakulnak.

Az elmúlt két hétben körülbelül 440.000 alkalommal került kijátszásra, és a Druid paklik 73,3%-ában kapott helyet . A leggyakrabban a hetedik körben kerül kijátszásra, és az átlagos győzelmi aránya 54,8%-os, -az összes rangra kiterjedően. Nem titok, hogy Wardruid Loti a Quest Druid paklik elmaradhatatlan kelléke.

SoU Quest Druid

Kód: AAECAZICCCT3A67SAvX8AtigA/ihA6+iA/yjAwtAVl/+AcQGv/ICqaIDyKID3KID76ID2akDAA==

Ugyan senkinek sem ajánljuk, hogy önmagában gyártsa le Wardruid Lotit -hiszen Standard formátumban kizárólag a Quest Druid paklikban nyerhető ki belőle megfelelő érték-, de ha csak ez a kártya hiányzik a Quest Druidodból, akkor ne spórolj az árán. Már csak azért se, mert az összes Druid pakli körülbelül 80%-a Quest Druid. Mielőtt meghoznád a craftolás előtti végső döntést, azt tanácsolnánk, hogy fusd át a Vicious Syndicate meta jelentést a széleskörűbb információkért.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!