Hirdetés

Itt a híres-hírhedt SN1P-SN4P Warlock egyenes Tier 1-ből!

A semmiből robbant be a Tier 1-be a SN1P-SN4P Warlock, mutatjuk a decket!

Hirdetés

A legfürgébb egérrel és ujjakkal rendelkező kártyásoknak kifejezetten ajánljuk figyelmébe mai cikkünk alanyát, a SN1P-SN4P Warlockot. Ez a deck már végleges kitiltáshoz is vezetett, míg mást ugyanezzel a listával többen is csaláson kaptak, azonban a szankció elmaradt. Az biztos, hogy egy megosztó, de annál izgalmasabb pakliról van szó, amit kötelező mindenkinek legalább egyszer kipróbálnia!

SN1P-SN4P Warlock

Deck kód: AAEBAf0GCo0QxAif9QKPggPtBZ+3A/UP+g6ggAO/8QIK8tAC9v0C3sQCnakD58sC1/4ClA+cAqX1AskHAA==

A deck névadójával érdemes kezdeni a nyerő taktikák felsorolását, mivel ideális esetben már az ötödik (!) körben OTK-zhatjuk az ellenfelet. Mindössze arra van szükségünk, hogy legyen egy Mech az asztalunkon, ami képes támadni a körben. Az ártatlan és kicsit sem ijesztő Mech mellé ki kell rakni egy Summoning Portalt és egy Mechwarpert, majd jöhet a SN1P-SN4P fieszta. Egymás után nagyjából 27 alkalommal mágnesezhetjük rá a köridő lejárta előtt a Mechre SN1P-SN4P-et, ami simán leüti az ellenfél életerejét. Ez csak akkor működik, ha nincs Taunt előttünk, vagy nincs fent egy Vaporize / Ice Block az ellenfél arcán. 

A másik ok, ami miatt elképesztően hatékony a deck, a Glinda Crowskin és az Echo mechanika. A Mechwarperek áradata és a SN1P-SN4P ebben az esetben is kiválóan működik együtt, akár Glinda mellett öt Mechwarpert is megpumpálhatunk, amik ellen alig találni ellenszert. Általában ezek a kombók lesznek majd társaink a győzelem felé vezető úton, de akkor sincs nagy baj, ha nem jön ki tökéletesen a lépés. A lényeg, hogy mindig legyen kint Mech a boardon, amivel fenyegetni tudjuk az ellenfelet, miközben azért figyelni kell arra, hogy mindig legyen elég hely a kombókhoz. Ha tele az asztal 1/1-es masinákkal, akkor hiába van a kézben SN1P-SN4P, vagy Zilliax, simán bukjuk a meccset.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?