Hirdetés

Komoly meglepetéssel rukkolt elő a Gamerzone, de végül jött a papírforma - A mouz és a Tricked a V4FSF első továbbjutói!

Maratoni meccsnappal indult a 2019-es V4 Future Sports Festival.

Hirdetés

A második oldalon az angol verziót láthatjátok!
On the second page, you can read the english version!

Hosszú, de izgalmas napon van túl a 2019-es V4 Future Sports Festival CS:GO versenyének mezőnye. Véget ért a csoportkör első napja, nézzük is meg, hogy milyen eredményekkel zártak a csapatok.

A Virtus.pro és az Tricked nyitott a napot, ahol végül sokak meglepetésére a dán csapat tudta behúzni a meccset. Összefoglalónkat a IDE kattintva olvashatjátok. A gyors 2-0-ás mérkőzés után egy hasonló következett, igaz, itt simán benne volt a pakliban akár a harmadik pálya is.

A mouz és az E-Rivals csapatott, össze ahol bár a mousesports végül 2-0-val tudta megnyerni a mérkőzést, sokkal szorosabbak voltak a pályák, mint amire a végeredmény alapján gondolnánk. Az E-Rivals csapata nem csak a  nézőknek, de a mouz játékosainak is meglepetést tudott okozni. Dust2-t is remekül kezdték, igaA a második félidőben már nem sok keresni valójuk volt. Infernon viszont már egészen más játékot mutattak, ami végül nem vezette őket győzelemre, de 13-16-tal tudták megszorongatni a címvédő mouzt.


Délután 5 órakor kezdődött a magyar szurkolók által legjobban várt meccs, a GAMERZONE és az MIBR összecsapása. Ez volt az első meccs, ahol mind a három pályára szükség volt, hiszen a GZ brutálisan jó játékkal nyerte meg Infernot, amire aztán az MIBR nem csak Trainen, de Mirage-on is válaszolni tudott. A brazilok nyerték a mérkőzést, de a magyar játékosoknak így sincs min szomorkodniuk, derekasan helytálltak a brazilok ellen, holnap pedig minden esélyük megvan még a továbbjutásra.

A csoportkör első napjának zárásaként pedig az A csoport első meccseinek két nyertese, a Tricked és a mouz csapott össze. A karrigen irányította csapat választása Dust2-re esett, ahol annak rendje és módja szerint egy brutális támadó oldalt követően (12-3) már nem engedték ki a kezükből a győzelmet. Végül 16-10-re tudták megnyerni a pályát.

Nuke-on folytatódott a küzdelem, ahol a mouz kezdhetett az általában előnyösebbnek mondható CT oldalon. Ennek ellenére a Tricked remekül játszott az első játékrészben és támadó oldalról 6 kört tudott hozni, ami a két félidő között több, mint elégnek tűnt. A dánok CT oldala viszont nem volt túl rózsás, sőt, meglehetősen gyenge volt. Alig tudták növelni a köreik számát, ezzel a szemben a mouz szinte zsinórban húzta be a köröket. A lendület azonban nem tartott tovább 4 körnél, végre összeállt a dán védelem és 13-6-ról végül megtudták fordítani a pályát és 16-14-re nyerték azt meg.

Jöhetett a mindent eldöntő pálya, Mirage, amit a legtöbben már a mérkőzést megelőzően is a mouznak adtak.  Sokáig úgy is tűnt, hogy hamar pontot tehetünk a meccs végére, a "Tricked csoda" azonban aznap már negyedjére is megtörtént. 3-12-es félidő után 6-13-ra tudtak zárkózni, onnan pedig már a 15-1-5 sem okozott gondot a dánoknak. Dél a Virtus.pro, este pedig a mouz ellen hozták vissza a pályákat hatalmas hátrányból. Ráadásul hosszabbításból is kettőre volt szükség, hogy végre 22-20-as Mirage-t követően a mouz nyerhesse meg a mérkőzést.

Óriásit játszik eddig a Tricked a V4FSF keretein belül, és bár a mouztól fájó vereséget szenvedtek, a negyeddöntőkbe már így is biztosítani tudták a helyüket. Ma folytatódik a küzdelem, amit a v4futuresports csatornán angol, az esporthucs csatornán pedig magyar nyelven követhetsz.

A második oldalon az angol verziót láthatjátok!
On the second page, you can read the english version!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?