Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Call of Duty: Mobile!

Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Call of Duty: Mobile!

Hamarosan már mobilon is pörgethetjük a világ legnépszerűbb FPS sorozatának legújabb részét.

A Call of Duty: Mobile multiplayer és battle royale móddal bővíti ki a CoD univerzumot. A teljesen ingyenes játékra már nem kell sokat várnunk, ugyanis október 1-jén Androidra és iOS-re is megérkezik a mobilos cím. Nézzük mit tartogat nekünk a Tencent's Timi Studio fejlesztőcsapat!

A CoD: Mobile fejlesztése során a Modern Warfare és Black Ops epizódok lebegett a Timi Studio alkalmazottjai előtt. Ezért is találkozhatunk majd a játékban olyan legendás térképekkel, mint a Nuketown, a Crash és a Hijacked, miközben Team Deathmatchben, Search and Destroyban és Free-For-Allban küzdhetünk meg az ellenfelekkel. A multis módok mellől természetesen kihagyhatatlan a mai videojátékgeneráció legnépszerűbb zsánere, a battle royale mód. 100 player küzdhet meg egymással solo, duo és négy fős squad módokban. Speciálisan a mobilverzióhoz fejlesztett fegyverekkel és járművekkel vehetjük fel a túlélésért zajló versenyt a többiek ellen, ami egy újabb csavart ad a CoD: Mobile-nak.

Már hónapok óta tesztelik különböző országokban és készülékeken a játékot, ami végre most érte el azt a szintet, hogy élesben is játszhatónak minősítették. Kínán, Vietnámon és Belgiumom kívül az összes Google Play és App Store országban támogatott lesz a játék, így két hét múlva mi is kipróbálhatjuk majd. A mobilos eszköztámogatásról egyelőre nincsenek információk, de ha a PUBG Mobile futott a telefonunkon, akkor valószínű a Call of Duty: Mobile-hoz is elegendő lesz a hardveres támogatás.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Kövess Minket!