Csapj le kedvenc csapatod cuccaira a V4 Shopban!

Csapj le kedvenc csapatod cuccaira a V4 Shopban!

Kedvenc csapataid relikviáival vár titeket a V4FSF Shop szombaton és vasárnap.

Véget ért a V4 Future Sports Festival CS:GO versenyének csoportköre, most már pontosan tudjuk, hogy melyik csapatoknak szurkolhatunk majd szombaton és vasárnap. Kedvenc csapataid termékeit pedig megtalálhatod majd a helyszíni boltban.

Az e-sport versenyeken túl viszont számos egyéb izgalmas programmal vár titeket a rendezvény. Ha pedig egy maradandó emlékkel szeretnél hazatérni az eseményről, akkor ne hagyd ki a V4FSF Shop kínálatát. Magyarországon most először lesz elérhető az a bolt, ahol a legnépszerűbb és legjobb CS:GO csapatok relikviáit vásárolhatod meg.

A kulcstartóktól és pinektől kezdve, a menő pólókig, sapkáig, hivatalos mezekig mindent megtalálsz majd a kínálatban. Légy akár Astralis, Virtus.pro vagy MIBR szurkoló, biztosan megtalálod majd kedvenced cuccait, ahogy külön ESL termékekre is lecsaphattok majd. Ne feledjétek, hogy szombaton és vasárnap is délelőtt 10 órakor nyitja majd meg kapuit a rendezvény, a V4FSF Shopot pedig az F csarnokban, a Gaming Arénában találhatjátok majd meg.

11-es sorszámmal találjátok meg a V4FSF Shopot a rendezvény hivatalos térképén

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!