Ismerd meg jobban a Magyar Honvédséget a V4 Future Sports Festivalon!

Ismerd meg jobban a Magyar Honvédséget a V4 Future Sports Festivalon!

A szervezet standjánál minden korosztály találhat magának érdekes elfoglaltságot. 

Egyet kell már csak aludni a V4 Future Sports Festival kezdetéig, amit idén a Hungexpo F és G csarnokában rendeznek. A rendezvényre való belépés ezúttal is ingyenes, ráadásul előzetes regisztrációra sincs szükség, csupán a szombat és vasárnap délelőtti 10 órás kapunyitást kell kivárniuk az érdeklődőknek. 

Programokban szerencsére nem lesz hiány, hiszen a Esports és New Sports Aréna színpadokon világhírű CS:GO és Fortnite csapatok és játékosok küzdelmeit követhetjük majd, továbbá a V4 Gaming Arénában belekóstolhatunk majd, milyen is az igazi gaming kiállítás élmény. Az utóbbi helyszínen többek között lesz Influencer és Youtuber találkozó, több fajta kvíz és interaktív beszélgetés, továbbá kipróbálhatjátok a legújabb játékokat és VR programokat is, illetve egy legendás, két lábon járó mémmel is találkozhattok. 

A gaming vonatkozású standok mellett természetesen lesznek shopok és társasjáték terepek, ráadásul a Magyar Honvédség is tiszteletét teszi a rendezvényen egy külön bejáratú zónával, ahol a kicsik és nagyok is jobban megismerkedhetnek a szervezettel, továbbá a szabványosított fegyverekkel és harci eszközökkel. A honvédségnek egyébként nem ez lesz az első gaming rendezvénye, hiszen az elmúlt néhány évben nagy sikerrel képviselték már magukat a PlayIT rendezvénysorozatokon is. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!