GuardiaN újra Na'Vi mezben, kész az új HR és itt a FaZe egyik új játékosa

GuardiaN újra Na'Vi mezben, kész az új HR és itt a FaZe egyik új játékosa

A legfontosabb nemzetközi hírek a V4FSF hétvégéjéről.

Őrületes hangulattal és egy gigászi döntővel ért véget hétvégén a V4 Future Sports Festival, ahol végül a dán Tricked emelhette magasba a trófeát. A V4FSF mérkőzései mellett sem állt meg a nemzetközi CS:GO, nézzük most meg mik voltak a legfontosabb hírek, miközben Budapesten éppen a Virtus.pro vagy az MIBR játszott.

GuardiaN hazatért

A Na'Vi és a Ladislav "GuardiaN" Kovács neve gyakorlatilag egybeforrt azalatt a közel négy év alatt, míg a szlovák AWP-s az ukrán csapat játékosa volt. Két Major döntő és számtalan más versenyen elért győzelem fűződött a Na'Vi nevéhez míg GuardiaN a csapatot erősítette, 2017 nyarán viszont a FaZe-be igazolt a most 28 éves játékos.
Az európai sztárcsapatnak azonban nem igazán sikerült elérnie a legnagyobb címeket, így nem csak friss irányítójuktól, NEO-tól, de GuardiaN-től is megváltak. A szlovák játékos így több, mint két év után tért vissza régi csapatához, a Na'Vi-hoz. Az ukrán alakulat szintén hiányos volt az utóbbi napokban, hiszen zeus visszavonult. GuardiaN persze az AWP-s szerepét tölti majd be a csapatnál, Boombl4 lesz az irányító, míg s1mple marad a csapatnál és másodlagos mesterlövészként játszik majd.

A Na'Vi teljes felállása:

  • Egor "flamie" Vasilev
  • Oleksandr "s1mple" Kostyliev
  • Denis "electronic" Sharipov
  • Kirill "Boombl4" Mikhailov
  • Ladislav "GuardiaN" Kovács
  • Andrey "B1ad3" Gorodenskiy

Broky próbaidős a FaZe-nél

Két nap van hátra az ESL One: Ne York-i állomásáig, amit nem csak a parázs meccsek, de az új Cache és végül, de nem utolsó sorban az új FaZe miatt is sokan várunk. Minden azt várja, hogy mikor jelentik már be coldzera leigazolását, ez azonban még mindig nem történt meg. A csapat egyik üres helyére viszont már tudjuk, hogy ki ül majd le New Yorkban. Egyelőre csak próbaidősként, de Helvijs "broky" Saukants játszik majd a FaZe-zel, ami mindenképpen üdítő újdonságnak számít a csapat életében, hiszen eddig szinte mindig a már bizonyított, veterán játékosok mellett tették le voksukat. Broky-ról a lenti cikkben írtunk bővebben.

Kész az új HellRaisers

Kézifék és teljes újragondolás. A HellRaisers a három hete jelentette be, hogy teljes csapatát kukázza és a HR céljainak újragondolása után új felállással tér majd vissza. A napokban meg is történt a bejelentés, a HR leleplezte az új felállását, ami finoman szólva sem nyerte el a szurkolók tetszését. Sem a CS:GO közösség tagja, sem a HellRaisers szurkolói nem voltak elragadtatva attól az ötöstől, ami már az októberben kezdődő ESL Pro League 10. szezonjában is játszani fog. ANGE1 és nukkye visszatért az előző csapatból, melléjük pedig crush és scoobyxie a Vega Squadron, valamint Flarich érkezett a pro100 csapatából.

A HellRaisers új felállása:

  • Igor "crush" Shevchenko
  • Žygimantas "Nukkye" Chmieliauskas
  • Kirill "ANGE1" Karasiow
  • Vadim "Flarich" Karetin
  • Alexander "scoobyxie" Marynych

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!