Hirdetés

Nevezhető szimulátornak a Codemasters F1 játéka? Bereznay Dani válaszolt!

A magyar e-pilóta az F1 Esports Series mezőnyének egyik legjobbja, ez már egy esztendő után kiderült, és az is látszik, hogy elszántabb, mint valaha. Most megválaszolta nekünk az egyik legtöbbet feltett kérdést.

Hirdetés

A V4 Future Sports Festivalon feltűnt a virtuális Formula 1 egyik legismertebb személyisége, a tavalyi ezüstérmes, jelenleg az Alfa Romeo e-sportolója, Bereznay Dániel is. Elmondása szerint a szombati napon látottak annyira megtetszettek neki, hogy vasárnap is kilátogatott a rendezvényre. Ennek apropóján beszélgettünk el vele egy kicsit, hiszen elstartolt az újabb F1 Esports Series szezon is.

Az első eseményen három futamot kellett teljesítenie a mezőnynek, de sajnos a magyar versenyzőnek nem sikerült olyan eredményt elérnie, amilyet szerette volna. Közbeszólt a technika, de a balszerencséből is kijutott, így hát hiába mentek jól az időmérőn, a futamok közül Daninak csak Bakuban sikerült pontot szereznie egy 7. hellyel. Rajta kívül a címvédő Brendon Leigh is küszködött, hiszen dobogó közelébe csak egyszer tudott kerülni. Az alábbi rövid interjúban megkérdeztük mit gondol az új szezonról, és mi a véleménye a játékot ért kritikákról, miszerint a Codemasters alkotása nem nevezhető szimulátornak.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?