Harmatos FaZe, Ingatag ENCE, ígéretes G2

Harmatos FaZe, Ingatag ENCE, ígéretes G2

Bemutatkozott coldzera és broky. Előbbi harmatos, utóbbi veteránokat megszégyenítő módon játszott.

Tegnap indult az ESL One New York, amit immáron negyedik alkalommal rendeznek meg. A Liquid már tovább lőtte magát, igaz, nem volt olyan könnyű dolgunk, hiszen csak 2-1-es arányban verték a kioShiMával kiegészült G2-t. Bemutatkozott coldzera és broky is az FaZe-ben. Előbbi harmatos, utóbbi jó debütálást tudhat magáénak. 

Elég sok csapat érkezett instabil felállással, ami vagy azt jelenti, hogy most próbálják ki új játékosaikat, vagy még nem sikerült kellően beintegrálni a korábban érkezőket. Előbbi csoportba tartozik a FaZe, két olyan személlyel, akik nem jeleskednek az irányításban, így újfent NiKo dirigál. Nem is állt minden össze (érhető módon), de amikor kiderültek a pályák, eléggé kikerekedhetett a szemünk. Nuke és Vertigo. Utóbbit az új szervezetben játszó stanislaw-ék hívták be, amivel nagyjából meg is pecsételték a FaZe sorsát. 

A csupán 18 éves broky első debütálás volt ez a FaZe-ben, és rögtön a világ 4. legjobb csapata ellen kellett bizonyítania, és láthatóan megállta a helyt! Ettől függetlenül stanislaw és csapata simán lemosta NiKo-ékat. 

A másik fronton az ENCE játszotta el azt a játékot, amikor nem tudjuk befejezni a 14. körtől a meccset. Amikor két számukra abszolút hozható pályát buktak el úgy, hogy elérték a 14. kört, maj lefagytak és hagyták magukat lemészárolni a franciák által. Erre csak annyit lehet mondani, hogy megérdemelték. Szerencséjükre még volt lehetőségük bizonyítani, és az eUnited-et simán verték, így ma újfent a G2 az ellenfelük.

A Liquid frontján jött a papírforma, habár így sem volt egyszerű dolgunk. Inferno-t elhozta a G2, ami főleg annak volt köszönhető, hogy folyamatosan felvállalták az 1v1 helyzeteket kennyS-szel szemben. Természetesen a 16-3-as Dust2 és a 16-8-as Overpass kiengesztelte az amerikaiakat. 

Jelenleg tehát így festenek a csoportok New York-ban. A mai nap és egész hétvégén folytatódik az élő magyar közvetítésünk is 17 órától, szóval tartsatól velünk, mert értékes billentyűzetet is nyerhettek, ha a weboldalon keresztül nézitek a meccseket.

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!