Tízmilliók töltötték már le a CoD: Mobile-t, de hol van még a vége?

Már most rekordokat döntöget a CoD: Mobile játék, de még messze a vége!

2019. október 25-én hivatalosan is megjelenik PC-re és konzolokra a Call of Duty: Modern Warfare (2019), a világ legsikeresebb FPS-akció videojáték-sorozatának legújabb része, de addig sem kell malmoznunk ölbe tett kézzel, ugyanis pár napja már nyúzhatjuk a Call of Duty: Mobile-t. Az iOS-re és Androidra érkező mobilos CoD nagyszerű számokat hozott már az első napokban. Az Activision Blizzard belejelentette, hogy múlt hét szerdán már 20 milliónál is többen töltötték le a programot, péntekre ez a szám átlépte a 35 milliót is.

Ezek a brutális számok azért is kiemelkedőek, mivel több országban sem jelent még meg a játék. Kínában és Vietnámban epekedve várják a rajongók, hogy végre ők is kipróbálhassák magukat a legújabb CoD játékban, de erre még nincs lehetőségük. Csak ennek a két országnak köszönhetően simán megduplázódhat majd a mostani érték, mivel Kína még mindig a világ legnagyobb videojáték-piacának számít. 

Az óriási népszerűség mellett több indokot is felsorolhatunk. Az első, hogy jó FPS játék alig-alig van mobil eszközökre. A CoD: Mobile sem tökéletes, de kellően pörgős és akciódús, ezért kipróbálása kötelező mindenkinek, aki szereti ezt a zsánert. Másodsorban a játék kifejezetten baráti hardverigényt kapott. Ha van 2 GB RAM a telefonunkban, akkor nem lehet gond a futtatásával. Akár többéves telókon is játszható, bár a grafikai beállításokat nem szabad "low" fölé tolni. Utolsóként muszáj megemlíteni a CoD: Modern Warfare körüli hatalmas hype-ot. Nagy valószínűséggel a CoD széria legnagyobb bevételű játéka lesz az új MW, ami a videók alapján egyáltalán nem meglepő.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!
 

Kövess Minket!