Megdőlt a magyar Solo win streak rekord is, új birtokosa van a címnek

Megdőlt a magyar Solo win streak rekord is, új birtokosa van a címnek

Sweet is rágyúrt az elmúlt napokban a rekorddöntésekre, ő a Solo és Duo győzelmi szériát tűzte ki célul.

Azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Season X végére a játék tartalom tekintetében meglehetősen leült. Ugyan megérkeztek most is az Overtime küldetések, ám a kompetitív játékosokat ez aligha mozgatja meg. A hivatalos versenyek a múltheti Solo Cash Cupokkal véget értek erre a szezonra, így most elfoglaltság után néztek, jó páran -köztük rengeteg magyar játékos is- rekorddöntésre adták a fejüket.

Ezúttal nem is a kill rekordokon, hanem a win streakeken van a hangsúly, a cél az, hogy minél több meccset nyerjenek meg zsinórban. Nemrég Ninja és Reverse2k megdöntötték a Duo win streak világrekordot, KriszhAdvice, Eragonist, MateXM8 és AcheŁous pedig a magyar squad rekord lécét tette magasabbra.

A sor most a Solo rekordra került, Sweet is rágyúrt az elmúlt napokban a win streakekre, tegnap pedig sikerült megdöntenie AcheŁous korábbi 20-as sorozatát, így az új magyar rekord 21, ám ez még mehet följebb, Sweet ugyanis még nem vesztett meccset azóta.

Egy-két alkalommal természetesen akadtak meredek pillanatok.

A próbálkozások itt nem állnak meg, Sweet nekifut a Solo világrekordnak is, valamint a magyar Duo rekordot is szeretné elhódítani.

Gratulálunk minden kitartó játékosnak, sok sikert nekik a jövőben is.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!