A magyar játékos, Sweet megdöntötte a Solo win streak világrekordot

A magyar játékos, Sweet megdöntötte a Solo win streak világrekordot

A magyar játékos nem érte be a magyar rekorddal, egészen a világcsúcsig menetelt.

Néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy a Fortnite a 10. szezon végére meglehetősen kiürült tennivalók tekintetében, legalábbis a profi játékosok számára, így most rengetegen rekorddöntésre adták a fejüket. KriszhAdvice-ék nemrég megdöntötték a magyar Squad win streak rekordot, Sweet pedig a Solot.

A folyamat azóta sem állt meg, az iponTHR játékosának győzelmi szériája kitartott, a mai napon pedig sikeresen megdöntötte a Solo win streak világrekordját is, egészen pontosan 43 győzelmet szedett össze zsinórban.

A korábbi rekordot Razzero tartotta 42-vel, a címet most azonban elkobozták tőle. Íme Sweet match history-ja:

A kép a Fortnite Tracker ezen oldaláról származik, melynek sajnos van egy olyan szokása, hogy a listázott mérkőzéseket nem jeleníti meg mindig pontosan, azonban ha a Session Overview alatti számokat összeadjuk, akkor kijön a 43.

Ezúton is gratulálunk Sweetnek, magyar rekordot is nagyon szép dolog dönteni, hát még világrekordot. Sajnos azonban a menetelés itt megszakadt, a 44. mérkőzésen ugyanis Sweet elesett, tehát aki szeretné felülmúlni ezt, annak 44 győzelmet kell felhalmoznia a Solo módban.

Aki szeretné végignézni Sweet rekorddöntését az a csatornáján található vodokkal megteheti.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!