Hirdetés

E-Mánia néven rendszeres e-sport műsor indul az RTL+ TV csatornán

Új e-sport műsort indít az Esport1 és az RTL, az E-Mániában kerekasztal beszélgetésekkel és akciódús e-sport közvetítésekkel várunk minden rajongót minden nap este 22 órától!

Hirdetés

Az elektronikus sportok mára folyamatosan több millió embert ültetnek a számítógépek képernyői elé és a versenyek népszerűsége lassan vetekszik a legnagyobb sporteseményekkel. 

Ezért az RTL+ csatorna hétfőn új műsort indít E-Mánia néven. Az epizódok minden nap 22 órakor kezdődnek majd és 3 órán keresztül hozzák el a legjobb és legérdekesebb bajnokságokat hazánkból és persze a világ minden tájáról.

A hétfői adásokban összegyűlnek a hazai e-sport világ ismert alakjai, hogy beszélgessenek a gaming és a versenyszerű videojátékok legérdekesebb témáiról. Keddtől csütörtökig az ESL Pro League kerül a középpontba és ezeken a napokon a versenysorozat legizgalmasabb mérkőzéseit hozzuk majd el. Péntekenként a a FIFA kapja a főszerepet, hiszen a folyamatosan érkeznek a FIFA e-World Cup összefoglalók. Szombaton jönnek a League of Legends nemzetközi tornái, az EU Masters és a Délkelet-Európai Bajnokság fordulóit követhetjük figyelemmel. Végül, de nem utolsó sorban, a vasárnap a Magyar Nemzeti Bajnokságé lesz, ahol hazánk legjobb játékosait láthatjuk több játékban.

A műsor házigazdái Oláh Róbert és Debreceni Péter, ám a közvetítések összefoglalóiban sok más jól ismert e-sport kommentátor hangját is felismerhetitek majd.

Tehát írjátok fel a naptárba, október 14-től minden este 10 és éjjel 1 óra között jön az E-Mánia, az RTL+-on! Ha nem akartok lemaradni az adásokról, kövessétek az E-Mániát Facebook-on is!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • nagyonjo33 4 hónapja
    1. Akinek nincs RTL+ az hogyan tudja online nézni? 2. Lesz pubg is?
    0 0 Válasz
  • MiszterSzandii 4 hónapja
    Végre valami normális műsor (az más kérdés hogy bealszok mire elkezdodik)
    0 1 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?