Újabb Mythic fegyver a láthatáron, de nem lesz egyszerű hozzájutni

Újabb Mythic fegyver a láthatáron, de nem lesz egyszerű hozzájutni

Fortnite - Vajon az Infinity Sword után ez jobban sülhet el?

Arra mérget vehetünk, hogy a Fortnite neo első szezonja, vagyis a Chapter 2 első felvonása sok különleges dologgal fog még meglepni minket, azonban az egyik ilyen különleges dologról már talán tudunk is, természetesen az adatbányászoknak köszönhetően.

Az egyik legújabb mechanika, a horgászat igen nagy szerepet játszhat a mérkőzések során, ugyanis elég jó dolgokat lehet kifogni. Különféle fegyverekkel, lőszerrel, nyersanyaggal, életet töltő halakkal gazdagodhatunk, most pedig úgy fest, hogy kiemelhetünk majd egy serleget is, amely komoly fájdalmakat okoz majd annak, akihez hozzávágjuk.

A Mythic Goldfish item egy horgászat útján megszerezhető igazán ritka tárgy lehet, és 90 sebzést okoz annak az ellenfélnek, akit megdobunk vele.

A tárgyhoz már hangeffektek is tartoznak.

A hajítós megoldást már most is tesztelhetjük, a horgbászbottal van esélyünk konzervdobozt is kifogni, ami 20 sebzést okoz, ha nekicsattinjuk egy a csapatunk számára unszimpatikus egyénnek.

Egyébként a Mythic fegyverek nem túl vidám története egészen a hetedik szezonig nyúlik vissza, amikor az Epic Games fix spawn hellyel betette a játékba az Infinity Swordot, ami szó szerint percek alatt megborította a játékmenetet. A kard annyira erős volt, hogy egyszerűen nem volt nála jobb alternatíva, a közösség egy csoportja pedig mozgalmat indított, hogy csak addig vegyék fel az emberek a kardot, amíg kidobják a pályáról. A fegyver túlzás nélkül tönkretette az NA Winter Royale-t.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a tárgy mikor debütálhat, bízunk benne, hogy ezúttal jobban sül majd el a dolog.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!