Mégsem lep meg minket a Valve – nem lesz új Operation

Mégsem lep meg minket a Valve – nem lesz új Operation

Tovább kell várnunk egy esetleges új Operation-re, ha egyáltalán kapunk még.

Október 17-én, déli 12 órakor jelent meg az a cikkünk, miszerint egyes adatbányászok állításai alapján olyan fájlok láttak napvilágot, mely egy esetleges új Operation-t hozhat a játék életébe, ám ez sajnos ismételten elmarad.

Az új BETA tesztről (ami privát és természetesen jelszóval védett) Nors3 még 16-án tájékoztatott bennünket, de saját maga fűzött egy választ a Twitter posztjához, melyben kifejti, hogy fájlok az új Cache-hez kapcsolódnak, továbbá egy javítás is hozzá lett adva az egyes pályakészítőknek, ennek köszönhetően FMPONE könnyebben tud majd változtatni a Steam Műhelyes verzión is.

Új Operation tehát sajnos továbbra sem érkezik, de minden jel arra mutat, hogy egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy a felújított Cache hivatalosan is megérkezik a játékba. Ráadásul később a Valve is fűzött egy vicces választ a Tweet-hez:

"Így jár az, aki árulkodik..."

Valamilyen meglepetéssel ugyanakkor szinte biztos, hogy készül számunkra a Valve. A CS 20. születésnapja biztosan meg lesz ünnepelve valamilyen formában, de persze annak örülnénk a legjobban, ha egy tartalmas esemény keretein belül kapnánk meg többek között az új kést is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!