Hearthstone kártyák, amik feltűnnek a Legends of Runeterrában is!

Hearthstone kártyák, amik feltűnnek a Legends of Runeterrában is!

Kísérteties a hasonlóság néhány LoR és HS lap között.

Kicsit döcögős rajtot vett a Legends of Runeterra, mivel limitált számban lehet csak játszani a Riot Games új kártyajátékával. A zárt béta ellenére a szerkesztőségünkben is többen kipróbálták már a játékot, ami egyszerre ötvözi a HS és a Magic legjobb elemeit, miközben megmaradt egyedinek és olyan "LoL-osnak". Ezt is vártuk tőle, de nem mehetünk el amellett, hogy néhány lap túlságosan is ismerős lehet a HS rajongók számára. Mutatjuk a különös egybeeséseket!

Possessed Villager - Hapless Aristocrat

1/1, Deathrattle idéz egy 1/1-et. Ez a népszerű kombó két formában is szerepel a HS-ben, elég csak a Mecharoora gondolni. Nem véletlen, hogy a Riot is belecsempészte a LoR-ba ezt a lapot, ami a token paklik alapja lehet.

Druid of the Flame - Scaled Snapper

Nem sok vizet zavart a HS-ben a Druid of the Flame, kifejezetten erősnek csak Arénában számított. LoR-ban elég nagy szerep hárulhat rá, amíg nem érkezik több lap és powercreep.

Wretched Reclaimer - Chronicler of Ruin

A Wretched Reclaimer a Saviors of Uldummal érkezett meg a HS-be, azaz könnyedén előfordulhat, hogy a valóságban már rég kész volt a Chronicler of Ruin, már a SoU megjelenése előtt is. Az biztos, hogy a LoR-ban többre értékelik a képességet mivel négy manát is ki kell fizetni érte.

Ancient Crocolith - Flamewreathed Faceless

A négy mana 7/7 egy valódi mémmé vált az évek során, így a LoR-ból sem maradhatott ki ez a kártya. A Crocinak két szövetségest kell feláldozni ezekért a statokért, ami hasonlóan nagy áldozat, de egy ilyen lény megér minden kockázatot, ha valódi tempóra van szükségünk.

A további hasonlóságokért kattintsatok az alábbi Elusive lapra!

Bizony ez az a "keyword", azaz kulcsszó, amiért már évek óta kardoskodik a HS community, de a Blizzard inkább kitart a "Can't be targeted by spells and Hero Powers" mellett. A LoR-ban ez a képesség pont ugyanúgy működik, mint a Magic: The Gatheringben a Flying.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Galéria

Kövess Minket!