Végre mobil eszközökön is pörgethetjük a kártyákat!

Végre mobil eszközökön is pörgethetjük a kártyákat!

Végre mobilon és tableten is játszhatunk!

Vége a várakozásnak: iOS-en futó mobileszközökön is játszhatjuk a GWENTet!

A mai napon az előzetes információknak megfelelően elérhetővé vált a GWENT azokon az eszközökön, melyek iOS operációs rendszert használnak.

Szeptember eleje óta tudtuk, hogy október 29-én, azaz ma végre teljes pompájában kezünkbe vehetjük a GWENT kártyajátékot, úgyhogy sokaknak talán ez a hír nem is olyan meglepő, mindenesetre íme a legfontosabb információk a mobilverzióról:

  • Az érintőképernyőkön a kor normáinak megfelelővé alakították a kezelést.
  • A legfrissebb patch is sokat változtatott a játék megjelenésén, hogy az a mobilfelhasználók számára is átláthatóbb legyen. (A legfrissebb változtatások itt: https://www.playgwent.com/en/news/30706/update-4-1-is-live)
  • Akik eddig PC-n játszották a játékot a GOG-n keresztül, azoknak nem szükséges új profilt készíteniük, hiszen ugyanaz a profil használható mindkét felületen. Ez a módszer az Xbox One és PS4 felhasználókra sajnos nem érvényes.
  • A támogatott eszközök: iPhone 6S vagy újabb telefon (beleértve az iPhone 11-t), iPad Mini 4 és újabb verziói, 5. generációs iPad, iPad Air 2 és minden iPad Pro eszköz.
  • 4K felbontás a legerősebb iOS eszközökön.

Töltsd le a játékot innen: https://apps.apple.com/us/app/gwent-the-witcher-card-game/id1466943149

Ez még azonban nem minden!

A játékon belüli boltot megnyitva minden felhasználó kap egy ajándék üdvözlő csomagot, mely 1 prémium lapokat tartalmazó hordót tartalmaz, illetve egy Mirror Shardot is, melyet az Aréna játékmódban tudunk felhasználni.

A nagy kérdés: mikor érkezik meg Androidra is a GWENT?

Örömhír tehát, hogy megjelent mobileszközre is a játék, ami mindenképpen a felhasználók számának növekedését hozza majd magával, ám az igazán nagy ugrás még valószínűleg várat magára, hiszen az Androidos verzió 2020 elején érkezik majd.

Ti letöltitek a játékot? Stabilan fut vagy vannak esetleg problémái?

ÍRD MEG A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Csatlakozz az Esport1 közösséghez további tartalmakért: Esport1 közösség

Gwent Hungary Facebook csoport

Kövess Minket!