"Utoljára, aki ilyen sok 'véletlent' lőtt, az Mat1 volt" - Hazai csalóval akadt össze KODIAK

Közösségi kupán amúgy is nagy 'dicsőség' csalni, nem igaz? 

A magyar mauw1. Akár így is hívhatnánk azt a srácot, akiről pontosan tudja mindenki a hazai a közösségen belül, hogy bizonyítottan csalt korábban és feltehetőleg azóta sem hagyott fel ezzel a szenvedélyével.

Crue1GOD, azaz Cruelről van szó, akiről, akárcsak a Gabessonék ellen csaló svéd játékosról, szinte biztosan lehet tudni, hogy csaló, mégis rendszeresen össze lehet vele futni több platformon is. Legutóbb például KODIAK akadt össze vele, egy közösségi PvPro kupa döntőjében. A meccs persze streamelve volt KODIAK csatornáján és már az első néhány körben voltak olyan megmozdulások, amikre mindenki felfigyelt volna.

Szerencsére  a meccsről készült demót is visszanézhettük Kodinál élőben, ott pedig már nagyon látszottak a turpisságok. KODIAK sem állítja a demó visszanézése után teljes magabiztossággal, hogy emberünk csalt, de ismerve Cruel múltját és azt a tényt, hogy a meccs előtt pár nappal a FACEIT profiljára is megérkezett a ban, erős a gyanú, hogy most is használt valamilyen nem megengedett programot.

Számtalan csaló rohangál a szervereken, rengeteg van belőlük a hazai közösségen belül is, mindez pusztán csak azért érdekes számunkra, mert tökéletesen rávilágít a CS:GO jelenlegi legnagyobb hibájára, a csalókra. Sajnos hosszú évek alatt sem sikerült fellépni ellenük semmit, pedig a Cruel a tökéletes példa arra, hogy korábban bizonyítottan csalt, aki összetalálkozik vele az azonnal jelenti a Valve-nak, mégis mindig visszatér.

Sokszor hallottuk már, hogy mennyit fejlődött az idők előrehaladtával a VAC, de azért valljuk be őszintén, koránt sem eleget. Nem rég hallani lehetett egy új anti-cheatről, ami alapjaiban rengetné meg az eddigi AC-k működését. Ezt a Kaspersky fejleszti, a berlini Major alatt pedig már használták is. Sajnos szeptember közepe óta erről nem hallottunk, pedig a leginkább nem egy Major alatt, hanem a mindennapok meccsei alatt tudhatnánk meg, hogy mennyire működik jól.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, nézzétek meg KODIAK videóit a meccsről, aztán a cikk alatt kommentekben írjátok meg, hogy szerintetek csalt-e az emberünk?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!