Elképesztően magas ára volt a Renegades ex-játékosainak

Elképesztően magas ára volt a Renegades ex-játékosainak

Több millió dollárba került csak a csapat megszerzése a 100 Thievesnek.

Hónapok óta hallhattunk felőlük, de tegnap végre hivatalossá vált, a 100 Thieves visszatért a CS:GO-ba. Méghozzá egy elég erős, tapasztalt és összeszokott csapattal, akikkel bármilyen célt kitűzhetnek maguk elé.

A hasonló üzletek árát általában nem szokták nyilvánosságra hozni, de ez nem jelenti azt, hogy legalább nagyjából ne tudnánk belőni a pénzmozgások nagyságát. Ahogy korábban az NRG felvásárlásánál, úgy most is neL szolgált nekünk információval. Az amerikai csapat közel 3 millió dollárba került, míg a Renegades játékosai, akik jelenleg a HLTV ranglista 7. helyén állnak, nagyjából 2.2 millió dollárba kerültek.

Megér vajon ennyit pénzt az ausztrál többségű csapat? A 100 Thieves alapítója és tulajdonosa, Matthew 'Nadeshot' Haag szerint igen. 

"Rengeteg sztorit, rengeteg játékost és szervezetet élt már meg a profi CS:GO. Elképesztően izgatott vagyok, hogy mi is újra itt lehetünk." - mondta Nadeshot, a visszatérésüket bejelentő videóban.

Korábban sok mindenkit szóba hoztak a 100 Thieves csapatával. KNgV, a teljes akkori OpTic Gaming, coldzera köré építve egy új brazil ötös, de sokan még az NBK - Aleskib párosra is tippelt.

Nadeshot választása mégis azokra a srácokra esett, akik gyakorlatilag naggyá tették a Renegades nevét. Bár folyamatos dobogós helyezéseket nem tudott elérni a csapat, amikor kellett, akkor meg tudták mutatni magukat. Az év elején, Katowicében a legjobb nyolc között zártak, a berlini Majorön pedig a top 4 sem volt akadály számukra. Reméljük, hogy immár a 100 Thieves zászlaja is minimum ekkora eredményeket tudnak majd elérni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!