Ingyen Legendary, Sidequest mechanika és előrendelői csomagok!

Ingyen Legendary, Sidequest mechanika és előrendelői csomagok!

Még több információt gyűjtöttünk össze nektek a Descent of Dragonsszal, a Hearthstone új kiegészítőjével kapcsolatban.

Pörögnek a részletek a Descent of Dragons kapcsán. A BlizzConos bejelentés során 18 kártyát, majd hajnalban újabb 17-et mutatott be a Blizzard, vagyis már 35 lapot ismerünk a kiegészítőből, sőt lehet, hogy 36-ot, mivel nagy valószínűséggel Sathrovarr is beletartozik a 135 új kártyába. Kitérünk röviden erre a Legendary lapra, majd jöhet a Sidequest mechanika, végül mutatjuk a pre-purchase bundle-öket!

Sathrovarr - az ingyenes Legendary

A BlizzCon Virtual Ticket mellé mindenki megkapta Sathrovarr Golden változatát, de nem kell aggódni azoknak sem, akik nem vették meg a jegyet. Minden játékos ingyen megkapja Sathrovarrt sima változatban, így senki sem jut valódi pénzért megvásárolható előnyhöz.

Hogy működnek a Sidequestek?

A Sidequestek nem lesznek ott rögtön a kezdőközben, és akár két példányt is használhatunk belőlük a deckünkben. Bármikor kijátszhatóak, akár Quest, akár Sidequest mellé, így tényleg csak a Counterspell akadályozhatja meg, hogy elsüssük a varázslatot. Mivel ennyire olcsóak és könnyen teljesíthetőek, így a jutalmakat sem kell igazán komolyan venni. Három darab 1/1-es Leper Gnome? Hat sebzés az ellenfél arcába, amiért csak három Hero Powert kellett elnyomnunk és előtte 1 manát a Side Questre. Nem tűnik az évszázad üzletének ez a csere, de ha lesz valami Face / Spell Hunter, abban ki lehet majd próbálni.

Mit tartalmaznak a Descent of Dragons előrendelői csomagok?

Két csomag vár ránk, amiket már most érdemes megvásárolni, ugyanis csak ezek és a Virtual Ticket biztosít korai hozzáférést a legújabb játékmódhoz, az auto-battler műfaj legújabb üdvöskéjéhez, amiért még Savjz és Toast is elindítja a HS-t, a Hearthstone Battlegroundshoz.

Mega Bundle

79,99 euróért / dollárért zsákolható be a nagyobb csomag, ami tartalmazza a Warrior legújabb hősportréját, Deathwinget, 100 DoD pakkot, egy véletlenszerű arany Legendary lapot és az egyedi előrendelői hátlapot.

Standard Bundle

A szerényebb bundle-ért 49,99 eurót / dollárt kell kicsengetni, cserében 60 Descent of Dragons pakk, egy random Golden Legendary és az előrendelői hátlap ütheti a markunkat.

Aki a legtöbbet szeretné spórolni a Bundle-ök megvásárlásán, annak érdemes megfogadni zonejatszik tanácsait!

Nektek hogy tetszik eddig a kiegészítő?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


  

Kövess Minket!