Milyen új egységek érkeznek 2020-ban a World of Tanks-be?

Milyen új egységek érkeznek 2020-ban a World of Tanks-be?

Minden idáig bejelentett új tank, amik 2020-ban érkeznek a World of Tanks-be.

A World of Tanks 2018-ban és 2019-ben már inkább szólt a prémium egységekről, mint a fejlesztési ágakról, ugyanakkor a Wargaming több új ágat is bejelentett, amik ugyan többnyire 2020-ban várhatóak, ugyanakkor a kétágyús tankok talán még idén megérkezhetnek. Az 1.7-es teszt szerver ugyanis, amin többek között a kétágyús tankokat is tesztelik, idén kezdődik.

A sorban az első tehát a kétágyús ág, amiről már több cikket is írtunk nektek, és egyelőre négy képviselőjük ismert. A fejlesztési ágon az IS-2-II, az IS-3-II és az ST-II, valamint prémium tankként az Object 703-II is befut, -talán épp a 2020-as Holiday Ops részeként. A további ágak bejelentése ugyan már megtörtént, noha nem sokat tudni róluk egyelőre.

Japán tankvadászok

A kérdésre, hogy milyen ágakban gondolkoznak, a Wargaming úgy felelt, hogy a japán tankvadászokon jelenleg is dolgoznak, de nem elképzelhetetlen a cseh ág bővítése is.

Cseh tankvadászok

A csehszlovák ág egyelőre elég sovány, akárcsak az olaszoké, így a WG mindkettőn gondolkozik. A beágyazott videóban lehetséges alternatívákról hallhattok.

Brit kerekes járművek

További kerekes járművek akkor érkezhetnek, ha a franciák pontosan úgy működnek, ahogy kell nekik. Kérdéses, hogy épp a britek kapják-e meg a kerekes ágak, hiszen épp most kaptak egy lánctalpas egységekből állók, -bár az is igaz, hogy nem teljesítenek túl jól.

Ti milyen ágakat látnátok szívesen 2020-ban a World of Tanks-ben?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.