Elborult csalást kapott lencsevégre Myth, rakétaesőt zúdítottak a nyakába

Elborult csalást kapott lencsevégre Myth, rakétaesőt zúdítottak a nyakába

Becsületesnek egyáltalán nem mondható ellenfele gond nélkül lőtt ki másodpercenként komplett rakétarajokat a csónakból.

A Fortnite-ot sok mindennel lehet illetni, az viszont kétségtelen, hogy az Easy Anti-Cheat remekül teszi a dolgát, nagyon elenyésző számban lehet csak csalókkal találkozni. Egy-két ember azonban időnként átcsúszik a rostán, és hosszabb-rövidebb ideig játszhatnak a csalásukkal. Ezek között is akad néha olyan, akikbe egy streamer fut bele.

Az ilyen esetek többségében egyszerű aimbotot láthatunk, az ominózus játékos nonstop fejlövésekkel takarítja ellenfeleit, a mostani történet azonban más, mint az eddigiek. A Fortnite Chapter 2-es felvonásában megérkezett a játékba a hajó, ami egy rakétavetővel is rendelkezik, 3-4 másodpercenként kilőhetünk egy töltetet, ami egész jó rombolásra képes és 35 sebzést okoz a játékosoknak. Ez így még kiegyensúlyozottnak is mondható, aztán megjött NYYANKEE798 nevű delikvensünk, aki másodpercenként 4-5 ilyen rakétát is képes kilőni.

A videóban jól látható, hogy a tölteteken kívül a csónak mozgása sem valami természetes, a játékos arra is használt egy kis varázslatot. Ez a rakétazápor egyébként a BRUTE-os időket idézi, ami ellen szintén elég nehéz volt felvenni a versenyt. Reméljük, hogy NYYANKEE798 nem fog már sokáig a játékosok sorába tartozni.

A történet iróniája egyébként, hogy közvetlenül az eset előtt Myth Jarvis banjáról beszélt a nézőinek.

Ti találkoztatok már csalóval?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!