Az Epic Games bejelentette a v11.11-es frissítést, majd eltolta azt

Az Epic Games bejelentette a v11.11-es frissítést, majd eltolta azt

A bejelentés alapján pedig a Save the World mód fogja a nagyobb filmet kapni.

A Fortnite Chapter 2-es szezonja a Battle Royale játékosok számára egy kisebb rémálom a frissítések tekintetében, az Epic Games ugyanis ráállt arra, hogy patch notes nélkül hozza be ezeket az update-eket. Természetesen ez nem véletlen, ez is egy stratégia arra, hogy a játékosok érdeklődését fenntartsák, élen természetesen a hobbi játékosokkal.

Múlt héten úgy kaptunk egy Content Update-et, hogy még csak be sem jelentették a fejlesztők az érkezését, így abszolút csendben osont be a játékba a Harpoon Gun.

Most a valamivel nagyobb jelentőségű patch-ről, a v11.11-ről már előre szóltak, ám nem sokkal később el is tolták az érkezésének idejét.

Ígéretük szerint tájékoztatják majd a játékosokat az új időpontról, annyi azonban bizonyos, hogy a Save the World új tartalmat fog kapni, valamint ismert hibákat fognak javítani a többi játékmódban.

Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e más is abban a frissítésben, ugyanis az előző héten komoly balance módosítások is érkeztek a Harpoon Gun mellett, ám ez csak napokkal később derült ki.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!