Feliratkozójának viselkedése miatt bannolták a Fortnite streamert

Feliratkozójának viselkedése miatt bannolták a Fortnite streamert

Egyik subja miatt bannolták a népszerű Fortnite streamert.

THump neve ismerős lehet azoknak, akik aktívan követik a Fortnite streameket és versenyeket. Legemlékezetesebb esemény, ami a nevéhez fűződik, egy jótékonysági gyűjtés olTDEdition részére. DRLupo mellett THump is segített összegyűjteni 5500 dollárt, a ritika betegségben szenvedő rajongó új PC-jére. A Riot Squad csapatát erősítő streamert és videóst egyelőre még nem tudni, hogy mennyi ideig törölték a Twitch platformjáról, de nagy valószínűséggel nem tart sokáig a száműzetése, mivel először került összetűzésbe a szabályzattal.

A szabályszegést nem THump követte el, azaz közvetlenül nem ő volt a felelős azért, hogy lesújtott a banhammer. A közvetítés végén raidelni hívta a nézőit, de az egyik subja olyan vállalhatatlanul viselkedett a raidelt csatornán, hogy ezt nem nézhette tétlenül a Twitch. Hiába tagadja THump, hogy bátorította volna a követőit arra, hogy zaklassák a többi nézőt, a felelősség terhe ettől függetlenül az ő vállát nyomja. 

THump nem az első Fortnite streamer, aki közelebbről megtapasztalhatja milyen kispadozni. Clix és Khanada 48 és 72 órás tiltásban részesült már a héten, hozzájuk csatlakozott THump, akinek elérhetetlen azóta a Twitch oldala. Az esetből egy fontos tanulságot vonhat leTHump és minden közvetítő: meg kell válogatni, hogy kik subolnak fel és nem szabad kivételezni velük, ha súlyosan sértő megnyilvánulásokat tesznek. Hiába hiszik azt az emberek, hogy ha valódi pénzt / Twitch Prime-ot fordítanak feliratkozásra, akkor nekik mindent szabad...

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!