Hirdetés

Feliratkozójának viselkedése miatt bannolták a Fortnite streamert

Egyik subja miatt bannolták a népszerű Fortnite streamert.

Hirdetés

THump neve ismerős lehet azoknak, akik aktívan követik a Fortnite streameket és versenyeket. Legemlékezetesebb esemény, ami a nevéhez fűződik, egy jótékonysági gyűjtés olTDEdition részére. DRLupo mellett THump is segített összegyűjteni 5500 dollárt, a ritika betegségben szenvedő rajongó új PC-jére. A Riot Squad csapatát erősítő streamert és videóst egyelőre még nem tudni, hogy mennyi ideig törölték a Twitch platformjáról, de nagy valószínűséggel nem tart sokáig a száműzetése, mivel először került összetűzésbe a szabályzattal.

A szabályszegést nem THump követte el, azaz közvetlenül nem ő volt a felelős azért, hogy lesújtott a banhammer. A közvetítés végén raidelni hívta a nézőit, de az egyik subja olyan vállalhatatlanul viselkedett a raidelt csatornán, hogy ezt nem nézhette tétlenül a Twitch. Hiába tagadja THump, hogy bátorította volna a követőit arra, hogy zaklassák a többi nézőt, a felelősség terhe ettől függetlenül az ő vállát nyomja. 

THump nem az első Fortnite streamer, aki közelebbről megtapasztalhatja milyen kispadozni. Clix és Khanada 48 és 72 órás tiltásban részesült már a héten, hozzájuk csatlakozott THump, akinek elérhetetlen azóta a Twitch oldala. Az esetből egy fontos tanulságot vonhat leTHump és minden közvetítő: meg kell válogatni, hogy kik subolnak fel és nem szabad kivételezni velük, ha súlyosan sértő megnyilvánulásokat tesznek. Hiába hiszik azt az emberek, hogy ha valódi pénzt / Twitch Prime-ot fordítanak feliratkozásra, akkor nekik mindent szabad...

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?