Battlegrounds: tervek, változtatások és új egységek

Battlegrounds: tervek, változtatások és új egységek

A fejlesztők nagyon közlékeny hangulatban vannak, a Battlegroundsról is rengeteg új dolgot tudtunk meg.

Egy új játékmód végleges bevezetésééig viszontagságos út vezet minden fejlesztőcsapat számára. Ez nincs másképp a Hearthstone Battlegrounds esetében sem, ami a BlizzCon óta gyakorlatilag átvette a klasszikus HS-től a stafétabotot, ha a Twitch nézettségi adatokból indulunk ki. Egyszerre ismerős a környezet, a hősök palettája és az egységek légiója, de mégis más az egész. Az auto-battler módhoz folyamatosan jönnek majd a frissítések, de mi is vár ránk a következő hetekben?

Mike Donais elárulta, hogy egy már létező Demon minion érkezik decemberben a BG módba. Emellett tesztelték Sylvanast és a Faceless Manipulatort is, de mindkettő broken volt, így mindkét lényt jegelik egy kis időre. Reno Jacksont, mint hőst szerették volna, ha csatlakozik Finleyhez, Elise-hez és Brannhez, de a dizájn és a vizuális effektek terén komplikációkba futottak bele, így Sindragosa lesz a negyedik hős, aki a jövő hét során bekerül a BG-be. Eredetileg terveztek egy hőst (Putricide), aki a baloldali szélső lényünknek adott volna Poisionous képességet, de inkább kukázták és +10 (jövőben +20) attackra cserélték a Hero Powert.

Hamarosan változni fog a kezelőfelület is, ugyanis ha rávisszük a kurzort az ellenfelekre, akkor látni fogjuk, hogy kinek milyen lényei vannak a boardon (4 Mech, 2 Beast, 1 Murloc stb). Ez nagy segítség ahhoz, hogy jobban tudjunk taktikázni azzal kapcsolatban, milyen irányba is szeretnék fejleszteni a saját lényeinket. Valószínűleg egy jövőbeli patchben bekerül majd annak a lehetősége, hogy ne egyedül, hanem premade társunkkal lépjünk be egy játékba. Mivel a HS-nek nincs ilyen "party rendszere", így kicsit nehezebb az egész megvalósítása, de dolgoznak rajta.

Végezetül néhány rövid kérdés és válasz, ami a játékmechanikára vonatkozik.

Kérdés: Golden Shifter Zerusból arany miniont kapunk?

Válasz: Igen, de azonnal ki kell játszanunk.

Kérdés: Shifter Zerus bármilyen minonná változhat, vagy csak olyan lénnyé, ami elérhető a poolban?

Válasz: Bármilyen lény alakját felveheti.

Kérdés: A felfedezett és Zerusból kapott minionoknak van hatása a poolra?

Válasz: Nincs.

Kérdés: A mágnesezett minionok visszatérnek a poolba?

Válasz: Igen, ha eladjuk őket. Ha eladunk egy Replicating Menace-szel mágnesezett Cobalt Guardiant, akkor mindkét lény visszakerül a poolba.

Kérdés: Van cooldown The Great Akazamzarak Ice Blockjain?

Válasz: Nincs, de ha már egyszer kaptunk IB-t, akkor a következőre kisebb az esély.

Kérdés: Ha egy golden minion visszakerül a poolba, akkor egy, vagy három lény kerül vissza?

Válasz: Mivel a golden minion három lény kombinációjából keletkezett, így háromnak számolja a rendszer minden esetben.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!