Nemcsak pecabottal, hanem robbanóeszközökkel is horgászhatunk a Fortnite-ban

Nemcsak pecabottal, hanem robbanóeszközökkel is horgászhatunk a Fortnite-ban

Az Epic Games nagyon alaposan kidolgozta a játék jelenlegi legerősebb mechanikáját.

A Fortnite horgászatával több cikkben foglalkoztunk már mi is, ugyanis ez az elsőre egyszerűnek tűnő mechanika valójában roppant összetett, és folyamatosan fedezik fel a játékosok az újabb és újabb lehetőségeket benne, amikről nem lehet mindig egyértelműen megállapítani, hogy a Chapter 2 kezdete óta a játék részei, vagy valamelyik frissítéssel kerültek be, ugyanis patch notes hiányában a közösségnek mindig újra fel kell fedeznie a játékot.

Olybá tűnik, hogy most már horgászbot sem kell ahhoz, hogy kiszedhessünk ezt-azt a vízből a fishing spotoknál, egy gránát is tökéletesen megteszi. Erről az opcióról simonmjackson posztolt egy videót.

If you guys didn't know you can 'fish' using grenades. from r/FortNiteBR

Elsőre nagyon jónak tűnhet a dolog, gránátot amúgy is szinte mindenki visz most magával, ám csúnya árat kell fizetnünk, ha nem akarunk botot vinni magunkkal: a robbanóeszközökkel szerzett loot jóval gyengébb, mint a pecabottal kifogott.

Bottal:

Robbanófegyverrel:

A folyamatot egyébként még jobban fel lehet gyorsítani, nemcsak gránáttal, hanem rakétavetővel is működik, az eredmény azonban ugyanaz. Teszt jelleggel mi is legalább egy tucatnyi fishing spotot felrobbantottunk Playgroundban, és mindössze 1-2 alkalommal esett ki kék fegyver, Flopper pedig egyáltalán nem, tehát az így kapott gyengébb loot nemcsak egy teória.

Ettől függetlenül kerülhetünk olyan szituációba, hogy nincs mit tenni, gránátot kell adni a halaknak, szóval nem árt tudni róla.

Egyébként a robbantásos horgászat, avagy blast fishing a valóságban nagyon veszélyes, rengeteg helyen illegális és elképesztő mértékű károsodást okoz a környező ökoszisztémára, úgyhogy ez mindenképp maradjon csak a Fortnite berkein belül.

Ti milyen gyakran visztek magatokkal pecabotot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!