Rekord gyorsasággal nyert kört a 100 Thieves csapata!

Rekord gyorsasággal nyert kört a 100 Thieves csapata!

A CSGO történelmének egyik leggyorsabb körét hozta össze az ausztrál gárda.

100 Thieves álomszerűen lépett be a CSGO világába, ugyanis egyből a csapat leigazolása után döntőt játszottak. Azóta továbbra is fantasztikus formában van a csapat, most például az argentín Isurus Gaming ellen varázsoltak az EPL-ben.

A két csapat között óriási különbség van, a 100 Thieves jelenleg a világ 6. legjobb csapata, míg az Isurus csak a 83. helyet foglalja el a világranglistán, ebből kiindulva szinte mindenki egy gyors ausztrál 2-0-ra számított. Az ausztrálok ezt komolyan is vették, ugyanis összehozták a profi CSGO egyik leggyorsabb körgyőzelmét. 

Mindössze 11 másodpercre volt szükségük, ahhoz, hogy megnyerjék a 14. körüket. Természetesen az Isurus full eco-t tolt ebben a körben, de Liazz és AZR dupla gránátja egyből eldöntötte a kör sorsát, miután négy játékost is egyből felrobbantottak vele. A kört végül Gratisfaction fejezte be, amikor banánban megölte az utolsó életben maradt argentin játékost is.

Hiába volt nagyon gyors a kör, rekordot nem tudtak dönteni. A jelenlegi rekorder a NiP még a mousesports ellen, amikor kilenc másodperc alatt nyertek kört Dust2-őn. Habár a rendes rekordot nem döntötték még, Infernon mégis az ő nevükhöz fűződik innentől kezdve a leggyorsabb körgyőzelem, ugyanis előttük a C9 13 másodperc alatt iktatta ki a Ghost csapatát.

Nektek mi volt az eddigi leggyorsabb körgyőzelmetek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!