A 11.20-as frissítéssel érkezik a DirectX 12 támogatás a Fortnite-ba

A 11.20-as frissítéssel érkezik a DirectX 12 támogatás a Fortnite-ba

A következő szezonokban érkező grafikai változtatások miatt pedig hamar ez lesz a norma.

"Ahogy a technológia fejlődik, úgy a Fortnite is."

Ezzel a jelmondattal kezdte posztját a játék fejlesztőcsapata, amiben elárulták, hogy a 11.20-as frissítéssel megérkezik a DirectX 12-es támogatás is a játékhoz. Mindez nem érhet minket meglepetésként, hisz egy Fortnite-hoz hasonló, folyamatosan fejlődő játéknak haladnia kell a korral. Egyelőre még a rosszabb gépekkel rendelkező játékosoknak sem kell megijednie, hisz az új DirectX 12 használata nem kötelező, ellenben a jobb gépekkel rendelkező játékosok sokkal optimalizáltabb játékmenetet nyerhetnek ki belőle. Persze minden újításnak vannak árnyoldalai is, hisz a szebb és jobban futó játék mellett jóval több hibával találkozhatnak a játékosok.

Persze a hibák elkerülését és az Epic fejlesztését mi is segíthetjük, ha jó videokártyával rendelkezünk, ugyanis a jövőben olyan funkciókat is szeretnének betenni a játékba, amik csak a DX12-vel érhetőek el, ezt pedig csak a jó videokártyával rendelkező játékosok láthatják/tesztelhetik. A támogatott videokártyákat egyébként ITT találjátok.

Az eddig megszokott időpontok szerint a 11.20-nak ma kell megérkeznie, de a cikk írásáig még nem jött meg a frissítés. A DX12 mellett persze komolyabb változásokkal is találkozhatunk majd, hisz a 11.20 nagy frissítésnek számít, így a pálya is sokat változhat, ami mellett új fegyverek is érkezhetnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!