"Nem hiszem, hogy köze lesz az eredményhez az új térképnek" - iPon THR interjú

Az előszezon változásairól is megkérdeztük röviden a K&H MNEB Warmup Kupa döntősét, az iPon THR csapatát.

Magabiztosan jutott be a Kubu, bluerzor, Meight, Matebuff, hextasy ötös a K&H MNEB Warmup Kupa döntőjébe. Az iPon THR valódi all-star csapatot rakott össze a tornára, de a vad mókusok ellen még vár egy Bo3 a nemzetközi mezőnyben is kiválóan teljesítményt nyújtó játékosokra. A szervezet menedzserét, Halász Norbertet kérdeztük! 

Szombaton szálltok harcba a vad mókusokkal! Izgultok ilyen fenevadak ellen?

"Természetesen! A hosszú és megmérettetésekkel teli kvalifikációs úton bemutatták valójában mekkora fenevadakról van szó."

A döntőt már az új Idézők Szurdokában játsszátok le, ahol többek között az átdolgozott Sárkányok is élvezetesebbé teszik majd a játékmenetet. Mennyire fogja ez befolyásolni az eredményt?

"Nem hiszem, hogy köze lesz az eredményhez az új térképnek. Közel sem akkora változtatások, amik megbontották volna a metát."

Egy nem összeszokott csapat hogyan tud felkészülni egy versenyre pár nap alatt?

"Sehogy. Felkészülést tekintve, a versenyről magáról előző hét kedd óta tudunk és csak szombaton lett végleges az induló csapatok felállása. Valamint az összeszokottság valódi erejét ezen a szinten a tavalyi V4 is cáfolta, szóval nemhiszem, hogy az, hogy a csapat nem játszik huzamosabb ideje együtt, hátrányt jelentene."

Mennyire ismerték egymást a tagok a versenyt megelőzően?

"A csapat minden tagja rendelkezik erős magyar verseny múlttal, így még ha nincs is mély személyes kapcsolatuk mindenkivel, többször találkoztak és beszélgettek már korábban."

A döntőt 13:00-tól követhetitek élőben az E1TV hivatalos Twitch LoL csatornáján, vagy a helyszínen, a PlayIT Shown!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!