Máris a felénél tart a LvL Up WoW Classic tornája - Összefoglaló és beharangozó

Két verseny már lezajlott, de ezen a héten ismét összecsaphatnak a legjobb magyar PVP-sek.

Ahogy arról már korábban olvashattatok nálunk nemrég elindult a LvLUp és a Kropi's Lair legújabb projektje, ahol a World of Warcraft PVP szerelmeseit invitálják meg a több héten át tartó versenyekre. Persze nem csak a legjobbak, de a nézők is nyerhetnek némi játékidőt, így nem csak részt venni, de nézni is érdemes a hétvégente megrendezett versenyeket.

Azóta két hétvégi versenyen vannak túl a játékosok és a szervezők és több, mint fél évnyi játékidőt osztottak már ki.

Az első forduló november 9-én volt, ami a Golemagg Horda oldalán lett megrendezve. Összesen 10-en mérték össze tudásukat, de Twitch-en így is sokan követték az eseményeket. Először minden játékos egy BO3-ban mérte össze tudását az ellenfél ellen, az 5 továbbjutó viszont csoportmérkőzésszerűen mindenkivel játszott, hogy a lehető legfairebb legyen a verseny. Az első versenyt végül egy Mage, Exoden nyerte, aki így egy hónap játékidővel gazdagodott.A második versenyt ugyanezen a szerveren tartották volna, de Alliban nem volt elég aktív versenyző, így a harmadik hét költözött át, a Gehennas Alli oldala. Ott 16-an mérték össze tudásukat, így két 8 fős csoport alakult ki. A csoportokból 4-4-en jutottak tovább, akik ismét mindenkivel megküzdöttek a győzelemért. Itt már komolyabb dominálást láthattunk, ugyanis Westen gyakorlatilag átgázolt a mezőnyön és ezzel ő lett a 2. WoW Classic Torna győztese.Ezen a héten a PlayIT apropójából vasárnap, tehát 24-én lesz a verseny. Előre láthatólag már 30-an neveztek és ugyanazon a szerveren/frakcióban lesz megtartva, mint a második verseny. A 4. versenynap helyszínét a közösség döntheti majd el, ugyanis 30-án szavazhatnak a játékosok, hogy hol mérjék össze tudásukat.

A közvetítést a LvL Up Twitch csatornáján követhetitek, míg a verseny Facebook eseményét ITT találjátok. Ha ti is szeretnétek részt venni a versenyen azt a Classicduel nevezetű platformon tehetitek meg. Sok szerencsét kívánunk a játékosoknak és a nézőknek is, hogy némi játékidővel gazdagodjanak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!