Nem túl távoli terv egy saját HQ megnyitása - Grim Ravens interjú

Nem túl távoli terv egy saját HQ megnyitása - Grim Ravens interjú

Az MNEB második szezonja felé közeledve felkeressük a csapatokat, és megnézzük, hogy mi újság náluk, mivel töltötték az elmúlt időszakot.

A Grim Ravens az első MNEB szezonban egy ropogós, friss szervezet volt, akik akkor még csak PUBG csapattal rendelkeztek. Az iTHR egykori négyese, Rulez, ezmegaz, unknwnmmry és Tethrys csatlakoztak a hollókhoz, ahol teljes értékű munkaként tekinthettek a PUBG-ra, ugyanis ők lettek az ország első fizetett PUBG csapata. A befektetett munka meghozta gyümölcsét, a Grim Ravens nem kis fölénnyel hozta el az aranyérmet az első szezonból. Azóta a csapat nagy utat járt be, a PUBG játékosok felállásában voltak változások, valamint nyitottak LoL és R6S felé is, így az MNEB második szezonjában jóval több játékban tehetik próbára magukat. Kérdéseinkre a csapat menedzsere, Nagy Richárd válaszolt.

A Grim Ravens igen nagyot változott az MNEB első szezonja óta, például már több játékban is jelen vagytok. Miben fejlődtetek szerintetek a legnagyobbat az elmúlt időszakban?

Talán, amit a legjobban ki lehetne emelni, az a háttérstáb és a brand építése. Azon dolgozunk, hogy egyensúlyba hozzuk a játékokban való szerepléseinket és teljesítményünket a játékon kívüli megjelenésünkkel. Itt gondolok a merch store megnyitására, amit már nagyon régóta tervezünk, de mindig volt valami akadálya. Most megnyugodhatunk egy kicsit, mert sikerült egy olyan hazai fő támogatót találnunk a Pro-Sports Apparel személyében, akikről bátran kijelenthetem, egyedülállóak a hazai piacon. Gyakorlatilag, amit nem tudnak megcsinálni az nem létezik, nagyon rugalmasak, nagyon gyorsak és szerintem, ami minden szervezet számára fontos lehet, elérhető árakon és magas minőséggel dolgoznak. De nem túl távoli terv egy saját HQ sem, ami akár közös hazai e-sport érdekeket is kiszolgálhat, illetve továbbra is a nemzetközi megjelenések a cél. Tehát most azon dolgozunk, hogy ezek megvalósuljanak, és amikor mindez egyensúlyba kerül, akkor lépünk tovább.

Megnyertétek az MNEB PUBG-t, egy hajszálnyira volt az aranyérem a német bajnokság nyári szezonjában, valamint a GLL kupákon is domináltok. Mi lesz a következő szint, amit a Grim Ravens megugorhat?

PUBG: Egyértelműen a duplázás a cél az MNEB második szezonjában, valamint PEL Contenders szereplés. Utóbbi egyáltalán nem lehetetlen feladat.

R6S: Itt egy picit nehezebb a feladat hiszen olyan csapatok ellen mint a Salamander valamint Wild nagyon komolyan kell készülni, folyamatosan edző után vadászunk, igyekszünk hát felzárkózni és bízunk a dobogós helyezésben. A srácokon nem fog múlni ;)

LoL: Itt a kezdeti tervekhez képest máshogy alakultak a dolgok. Felmerültek IRL problémák, néha itt-ott kommunikációs nehézségek, de mostanra ezek megoldódni látszanak. Annyira nagy volt a csend a csapat körül, hogy nagy meglepetés leszünk ebben biztosak vagyunk. 

Mitől ennyire jók a srácok, hogyan néz ki egy heti beosztásuk, mennyit gyakorolnak?

A gyakorlás minősége, ami mellett nem lehet elmenni, de van, hogy prorix két hétre leadott óraszáma pl. 120+. Szóval ez meglehetősen összetett, mindenki hozzátesz valamit amit közösen jól hasznosítanak, ebből lesz egy nagy egész. A céljaink -ami mindenki számára a külföldi szereplés egy bizonyos szint alatt nem valósulhat meg. Ezt ők is pontosan tudják.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!